DAX, ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΕΙΚΤΗΣ: Η ανάλυση του Goldfish – ΔΤΡ, FTSE, ETE (17/5/21)

DAX

Μετά την εξαιρετικά βραχεία καθοδική διακύμανση (λόγω της ανάλογης αντίδρασης στην W. Street με επίκεντρο το θέμα του πληθωρισμού) ο δείκτης επανάκαμψε δυναμικά. Δεν θα θέλαμε να δούμε σημαντικές ρευστοποιήσεις κάτω από τις 15.000 μονάδες για να έχουμε ομαλή ανοδική συνέχεια σε νεότερα υψηλά:

Ο στόχος της προσέγγισης των 16.000 μονάδων παραμένει ως βασικό μας σενάριο. Κυματικά δεν έχει αλλάξει κάτι στην αρίθμηση τόσο σε ημερήσιο όσο και σε εβδομαδιαίο διάγραμμα με κλείσιμο τιμών:

και

Η κυματική αυτή μέτρηση εκτιμούμε ότι είναι η πιθανότερη και ότι ταιριάζει και με τις παραμέτρους στην εσωτερική αγορά στην οποία αναμένουμε βραχυχρόνια ανοδική συνέχεια αλλά εκτιμούμε ότι η περιοχή των προηγούμενων υψηλών στον Γ. δείκτη πολύ δύσκολα θα διασπαστεί με την πρώτη προσπάθεια.

Γ. Δείκτης

Η πρόσφατη βραχυχρόνια διόρθωση παρέμεινε πλαγιοκαθοδική με εσωτερικά τριάρια. Σημαντικές οι πιθανότητες να έχει ολοκληρωθεί η διόρθωση και ο δείκτης να οδηγηθεί σύντομα στα προηγούμενα υψηλά:

Η εμφάνιση μιας πλάγιας διακύμανσης στο χρόνο παραμένει το πιθανότερο σενάριο ως κύμα ''iv'' αμέσως μετά.

Η ευρύτερη κυματική δομή θέλει τον δείκτη να διαμορφώνει ένα πλήρες ανοδικό 5 κυμάτων από τις 550 μονάδες πριν εκδηλωθεί μια ισχυρότερη διόρθωση (κύμα ''4''). H διόρθωση αυτή κατά πάσα πιθανότητα θα γίνει παράλληλα με το κύμα ''4'' στη W. Street και Dax.

Τα παραπάνω είναι ένα μικρό μέρος από το εβδομαδιαίο ενημερωτικό που κοινοποιείται στους πελάτες της Vital Finance πριν από την πρώτη συνεδρίαση της εβδομάδας. Το συγκεκριμένο περιέχει και αναλύσεις για ΔΤΡ, ΕΤΕ, ΔΕΗ και ΓΕΚΤΕΡΝΑ. Αν κάποιος χρήστης θέλει να εγγραφεί στη λίστα αποδεκτών ξεκινά από το πάνω μέρος της σελίδας και ακολουθεί τις οδηγίες.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΓΔ, FTSE, ΔΤΡ άνοδος στηρίξεων

ΕΤΕ

ΔΤΡ 2 Σενάρια (ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ)

 

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *