ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΕΙΚΤΗΣ, ΔΕΙΚΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ; Η Ανάλυση του Goldfish

Αντιγράφω το τελευταίο μέρος από το εβδομαδιαίο ενημερωτικό της Vital Finance το οποίο κοινοποιείται στους πελάτες της πριν από την πρώτη συνεδρίαση της εβδομάδας:

ΓΔ

Περιορισμένες οι ρευστοποιήσεις μέχρι τώρα. Άρνηση για νεότερα τοπικά χαμηλά (βασικό σενάριο) θα οδηγήσει τον δείκτη στα προηγούμενα υψηλά των 949 μονάδων και πιθανότατα υψηλότερα. Το βραχυχρόνιο stop long είναι πάντα το τελευταίο τοπικό χαμηλό:

ΔΤΡ

Και εδώ περιμένουμε ανοδική επέκταση και επίτευξη του βασικού στόχου των 655 μονάδων. Περιορισμένες και εδώ οι ρευστοποιήσεις αν και έχει εμφανιστεί κόπωση σε επιμέρους τράπεζες (ΕΤΕ, ΕΥΡΩΒ). Ο ευρύτερος ανοδικός στόχος είναι σημαντικά υψηλότερα αλλά παραμένει δευτερεύον σενάριο αυτός να επιτευχθεί χωρίς ενδιάμεση διόρθωση:

Το συγκεκριμένο ενημερωτικό έχει ακόμα αναλύσεις για DAX, Mib40 που είδαμε στην προηγούμενη ανάρτηση , ΕΤΕ και ΠΕΙΡ.

Όποιος χρήστης επιθυμεί να ενταχθεί στη λίστα αποδεκτών αυτών των ενημερωτικών μπορεί να ξεκινήσει με ένα κλικ στο πάνω μέρος της σελίδας και να ακολουθήσει τις οδηγίες.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΙΚΤΙΝΟΣ

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *