OTE, ΕΥΑΠΣ: Ανασκόπηση

Σε ανοδική τάση τόσο στο ημερήσιο όσο και στο εβδομαδιαίο με τις οριζόντιες στηρίξεις να σημειώνονται στα διαγράμματα και με προφανείς αντιστάσεις στα πρόσφατα υψηλά που δεν πρέπει να εξελιχθούν σε διπλή κορυφή.

Στο μηνιαίο βλέπουμε ότι σταθερή υπέρβαση των 14,48 που για την ώρα διασπάστηκε μόνο προσωρινά ενεργοποιεί πιθανό διπλό πυθμένα που έχει τον ίδιο μακροπρόθεσμο στόχο με της κούπας που προηγήθηκε, λίγο πριν τα 20 ευρώ.

Αστερίσκος εδώ λόγω της διαφαινόμενης διπλής αρνητικής απόκλισης, έστω και οριακής, που δεν βλέπω να μπορεί να αναιρεθεί τις δυο εναπομείνασες συνεδριάσεις ως το κλείσιμο του Απριλίου.

ΕΥΑΠΣ

Σεμνά και ταπεινά έφθασε λίγο πάνω από τα 5 ευρώπουλα λίγο χαμηλότερα από το θεωρητικό μέγιστο στόχο του ανοδικού σχηματισμού της...

1η στήριξη ή αν θέλετε περιοχή προβληματισμού στο μεσοπρόθεσμο θεωρώ τον κινητό των 20 εβδομάδων.
Στο ημερήσιο το επίπεδο αλλαγής τάσης έχει ανέβει στα 4,62ε κι η απόκλιση μπορεί να σημαίνει ότι θέλει μια αποφόρτιση.

Μετά την (όποια) αποφόρτιση θα μπορούσε να συνεχίσει προς την R σαν ενδιάμεσο επίπεδο αντίστασης πρόκληση στο μακροπρόθεσμο σε περίπτωση που το υποτιθέμενο (2) της έχει ολοκληρωθεί στο περυσινό χαμηλό...

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΛΧΑ, ΕΛΛΑΚΤΩΡ, ΜΟΗ, ΕΛΠΕ, ΤΕΝΕΡΓ (Νικόλας 2300)

ΓΔ, ΕΤΕ (ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ)

ΕΤΕ

ΑΒΑΞ Επίτευξη μακροπρόθεσμου στόχου

ΠΛΑΙΣ (LORAC)

ΟΤΟΕΛ

ΕΛΧΑ

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *