GNPK-REDWIRE: Παρουσίαση

Ο τίτλος μπορεί να μη σας λέει κάτι, GNPK λοιπόν είναι το ticker του SPAC που θα συγχωνευθεί με την space-tech εταιρία (ή καλύτερα όμιλο εταιριών) REDWIRE. Αν όμως δεν σας λένε κάτι τα παραπάνω, σίγουρα θα είδατε το ελικοπτεράκι που έκοβε βόλτες στον πλανήτη Άρη προχθές. Με το ελικοπτεράκι αυτό (και όχι μόνο) έχει σχέση και η REDWIRE.

Πριν 2-3 εβδομάδες είχε πέσει το μάτι μου στο συγκεκριμένο SPAC και είδα κάποια πράγματα που μου κέντρισαν αρκετά το ενδιαφέρον, οπότε έριχνα καμιά ματιά όταν είχα λίγο χρόνο, σημείωνα και αυτές τις σημειώσεις παραθέτω στην ουσία εδώ.

Παρουσίαση:

https://www.genesis-park.co...

Ορισμένα σημαντικά σημεία της παρουσίασης ενδεικτικά:
• Πρόκειται για μία Pure-Play Space Infrastructure Company Providing Critical Technology and Services όπως αυτοχαρακτηρίζονται.
• Η αγορά που δραστηριοποιείται εκτιμάται ότι θα τετραπλασιαστεί και θα φθάσει τα $2τρις περί το 2040
• Market leader in critical technologies such as in-space 3D printing / manufacturing and robotic assembly (ουάου)
• Platform-Agnostic High-Growth Opportunities Across Space Mobility, Satellites and Launch
• Diversified Revenue Base with Products and Services Demanded by National Security, Civil and Commercial Customers
• Forecasted cash flows are sufficient to fund the projected organic growth. Δηλαδή οι προβλέψεις τους λένε ότι οι ταμειακές ροές θα είναι επαρκείς για την ανάπτυξη που εκτιμούν, γεγονός πολύ σημαντικό
• 100+ Patents and Applications
• Significant Opportunity to Continue Consolidating a Fragmented Space Market, καθώς ασχολείται να απορροφήσει καλές εταιρίες του κλάδου (ήδη το κάνει με επιτυχία μέχρι στιγμής)

Ακολουθούν μερικές πληροφορίες για την Redwire σχετικά με θεμελιώδη και projections.
• $119Μ 2020E Revenue
• $13Μ 2020E Adj. EBITDA
• $16M 2020E Free Cash Flow
• Pro Forma Equity Value $675M
• Net Cash Position $60M
• Pro Forma Enterprise Value $615M

Παρατηρούμε ότι έχουμε απτά δεδομένα και όχι αεριτζίδικα, σε έναν κλάδο από τους πιο hot της νέας εποχής. Άρα και value και growth play ταυτόχρονα, περιπτώσεις τις οποίες θεωρώ δύσκολο να βρεις στην αμερικανική αγορά σε ελκυστική αποτίμηση. Η υπό συγχώνευση εταιρία, θεμελιωδώς δείχνει ήδη σε πολύ καλή κατάσταση και μπροστά από τους περισσότερους παίκτες του κλάδου της, σε αντίθεση με ότι έχουμε συνηθίσει στα περισσότερα SPAC. Καθιερωμένη, με πελατολόγιο, δυνατές συνεργασίες, ήδη με θετικά EBITDA και FCF, έτοιμη να κάνει το μεγάλο βήμα. Όχι να συζητάμε για παραγωγή από 2023, να ψάχνουμε πόσο dilution θα υποστούμε, πότε θα έρθει στα ίσα το project, καθιέρωση και ανταγωνισμό, όπως συμβαίνει σε πολλά tech, ev, space κλπ. Στην REDWIRE αυτά τα θέματα κατά ένα μεγάλο ποσοστό δεν υπάρχουν (πλην της ενδεχόμενης εμφάνισης ισχυρού ανταγωνισμού), καθώς ο όμιλος θα χρειάζεται χρήματα μόνο για την περαιτέρω ανάπτυξη του. Συνεπώς, κατά τη γνώμη μου, το downside risk είναι χαμηλό καθώς δεν έχουμε πολύ σπέκουλα και ξεκινάμε τις εκτιμήσεις από υπαρκτά δεδομένα. Επίσης, η ανάπτυξη των άλλων space techs δεν είναι τόσο ανταγωνιστική, όσο, κυρίως, συμπληρωματική και συμφέρει την Redwire μελλοντικά καθώς είναι κατασκευαστής, προμηθευτής και πάροχος υπηρεσιών και κάποια space techs θα είναι πελάτες επί της ουσίας. When Space Wins, Redwire Wins, όπως γράφουν.

Κλείνοντας, βλέπουμε για το μέλλον τα παρακάτω:
$1,413M 2025E Revenue
$250M 2025E Adj. EBITDA
$195M 2025E Free Cash Flow
0,44 2025EV/Revenue
2,46 2025EV/EBITDA

Οπότε καταλήγουμε σε μία πολύ ελκυστική αποτίμηση, ειδικότερα δε αν συνυπολογίσουμε ότι τέτοιους δείκτες εμφανίζουν εταιρίες που δεν έχουν ξεκινήσει καν παραγωγή. Στην παρουσίαση ισχυρίζονται ότι «Projections Are Based on a Bottoms-Up, Probability-Weighted Pipeline with Conservative Win Rate Assumptions Well Below Recent Performance». Αν κάνουμε μια εκτίμηση ότι θα επιτύχουν τα μισά απ’ όσα παρουσιάζουν, πάμε περίπου στα $50 κατά τη γνώμη μου. Αν όντως αποδειχθούν συντηρητικές οι εκτιμήσεις τους, μιλάμε για άλλα νούμερα (τριψήφια). Δεν ξέρω για εσάς, εμένα πάντως μου αρέσει.

John (X) RAMBO

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *