ΒΙΟΧΑΛΚΟ, CENERGY, ΙΚΤΙΝΟΣ, LAMDA DEVELOPMENT: Ανασκόπηση στη μικρή και τη μεγάλη εικόνα

Σε φουλ ανοδική τάση οι 3 πρώτοι τίτλοι σε όλα τα χρονοπαράθυρα όπως θα δούμε στα διαγράμματά τους που ακολουθούν με κάποιες σημειώσεις για τις στηρίξεις τους αλλά και για τις εκτιμήσεις για τους προσεχείς στόχους τους.

Ο μεγάλος σχηματισμός αναστροφής αφορά την περίοδο ΣΩΛΚ κι έτσι ο στόχος του δεν λαμβάνεται υπόψη, τυπικά τουλάχιστον αν και η προσθήκη της ΕΛΚΑ δεν ξέρω κατά πόσο μειώνει την αξία της μετοχής ...

Στον ΙΚΤΙΝΟ είχαμε και διάσπαση της μακροχρόνιας πτωτικής γραμμής τάσης αλλά δεν έδινα και τόση σημασία αν δεν υπήρχαν κι οι σχηματισμοί κυματικοί και μη καθώς κι η αξιοσημείωτη αύξηση του όγκου συναλλαγών. Έχουμε δει πολλές διασπάσεις που τελικά δεν έλεγαν και πολλά πράγματα. Οι τιμές μόλις πρόσφατα πέρασαν το 23,6% διόρθωσης της πτώσης από τα ιστορικά υψηλά τους, επίπεδο που είχαν κολλήσει για 4 μήνες.

Τα κυματικά βεβαίως όπου κι αν σημειώνονται επιδέχονται κριτική και διορθώσεις μια και δεν θεωρώ εαυτόν επαΐοντα.

Στη ΛΑΜΔΑ που δεν έχω κυματικά ούτε προβλέψεις βλέπω την τάση ανοδική και στη μεγάλη εικόνα αφού έχουν διασπαστεί δυο μηνιαία τοπικά υψηλά αλλά έχω κάποιους αστερίσκους λόγω κυρίως της απόκλισης στο εβδομαδιαίο αλλά και γιατί είναι εμφανές ότι δυσκολεύεται σε αυτά τα επίπεδα παρά τις διασπάσεις που για χάρη τους έχω 3 μηνιαία. Στο ημερήσιο η τάση θα πάρει περισσότερους αστερίσκους αν χαθούν τα 6,73 ευρώ. Ο στόχος του ανάποδου ΩΚΩ σχεδόν επιτεύχθηκε παρά κάτι ψιλά.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΚΑΜΠ (Τάσος)

BTC & GOLD (GPAP90)

 

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *