ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, EUROBANK, JUMBO, ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ, ΔΕΗ, ΓΕΚΤΕΡΝΑ, ΑΔΜΗΕ: Ματιές στην βραχυπρόθεσμη εικόνα

Η τελευταία μικροδιόρθωση δημιούργησε ένα ακόμα τοπικό χαμηλό και στις 3 συστημικές τράπεζες και κατά συνέπεια άλλαξε το επίπεδο στήριξης πλησιέστερα στις τρέχουσες τιμές. Στην ΑΛΦΑ που είδαμε χθες πήγε στο 0,915 ενώ στις άλλες δυο φαίνεται στα διαγράμματά τους.

Η ΕΤΕ η απόκλισή της στο ημερήσιο μας προειδοποίησε τελικά τη διόρθωση που βρήκε τελικά την στήριξη στην περιοχή 2,50 όπως αναφέρθηκε προχθές. Με παραβίαση των 2,425 πλέον αρχίζουμε και ανησυχούμε.

Στην ΕΥΡΩΒ η εικόνα επιτρέπει σενάρια για αντίθετους σχηματισμούς από τους οποίους πλέον φαίνεται πιο πιθανό να ενεργοποιηθεί ο ανοδικός. Αν όχι τότε κοιτάμε και το σενάριο της διπλής κορυφής.

Και εδώ η απόκλιση "έδωσε" καλούτσικη διόρθωση που βέβαια όπως στην ΕΤΕ και στους δείκτες το ερώτημα είναι στο τελευταίο τοπικό χαμηλό ολοκληρώθηκε όλη η διόρθωση ή μόνο το πρώτο σκέλος της.

Η επαναφορά των ξένων δεικτών στο κόκκινο μας υποχρεώνει να κοιτάμε και τα δυο σενάρια. Η εικόνα με την άνοδο της στήριξης έγινε και στους βασικούς δείκτες αλλά και σε μεμονωμένους σημαντικούς τίτλους όπως βλέπουμε παρακάτω:

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΓΔ (Chiefsotos)

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *