ΔΕΙΚΤΗΣ ΥΨΗΛΗΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗΣ: Σενάριο – MOTOR OIL: Αλλαγή τάσης;

Σε συνέχεια όσων αναφέρθηκαν στην τελευταία ανάρτηση για τον δείκτη την 11/4/21, είδαμε χθες σύμπτωση των δυο θετικών αποκλίσεων που βλέπουμε το ωριαίο διάγραμμα (κανονικές) και της κρυφής του ημερήσιου με το χθεσινό γύρισμα από την περιοχή του πρώτου fibo retracement διόρθωσης του εκτιμώμενου κύματος (iii).

Δεδομένης της αναμονής ενός τρικυματικού (τουλάχιστον, αφού ως κ. (iv) θα μπορούσε να είναι και abcde) διορθωτικού κύματος μπήκα στον πειρασμό να ζωγραφίσω ένα σενάριο σύμφωνα με το οποίο μετά τα δυο πρώτα ανοδικά gaps θα κλείσει και το πρόσφατο καθοδικό για να δούμε στη συνέχεια επιστροφή χαμηλότερα για κλείσiμο και του 3ου ανοδικού gap που συμπίπτει με το 2ο fibo retracement διόρθωσης 38,2%.

Αν η εκτίμηση επαληθευτεί πιθανόν να έχουμε στο χθεσινό χαμηλό ένα low fractal οπότε το επόμενο λίγο πάνω από τις 1976 μονάδες θα είναι πλέον το επίπεδο στήριξης  και διατήρησης της ανοδικής τάσης στο ημερήσιο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

MOH

Οσο έχουμε κλεισίματα <13,35 είμαστε σε καθοδική τάση βραχυπρόθεσμα
Κάτι φαίνεται οτι ολοκληρώθηκε στα ψηλά
Ωστόσο όπως και στην ΕΛΧΑ χθες τα δυο τοπικά χαμηλά είναι στην ουσία ο ίδιος τοπικός πάτος οπότε γι αυτό θέλουμε κλεισίματα ως confirmation

ΔΕΗ (Nikdan)

ETE

ΚΟΡΔΕ (An. Panagiotis)

ΚΡΙ ΚΡΙ

ΕΛΣΤΡ (Panos 999)

ΤΕΝΕΡΓ

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *