Σχόλια για τη συνεδρίαση της 19/4/21 – ΒΙΟΧΑΛΚΟ, ΔΕΙΚΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ, EUROBANK, ΕΛΛΑΚΤΩΡ

Απότομη επιδείνωση, χειρότερη της αναμενόμενης που δεν ξέρω αν είχε την ΠΕΙΡ αφορμή ή αιτία. ΒΙΟ, ΕΛΧΑ, ΜΟΗ και ΟΛΠ παραβίασαν το χαμηλότερο από τα δυο τελευταία τοπικά στο ημερήσιο προδιαθέτοντας έτσι σε πιθανή αλλαγή της βραχυπρόθεσμης τάσης ενώ αρκετές ακόμα είναι πολύ κοντά να πάθουν τα ίδια όπως η ΕΥΡΩΒ και η ΔΕΗ. Ο ΕΛΛΑΚΤΩΡ άλλαξε τελικά και την εβδομαδιαία τάση του ενεργοποιώντας και τους πτωτικούς σχηματισμούς του.

Στην ΒΙΟ εκτός της αλλαγής τάσης είχαμε και την ενεργοποίηση του γνωστού σχηματισμού διπλής κορυφής.

Γενικότερα η εικόνα ήταν ανησυχητική με μεγάλη πτώση, μεγαλύτερη του 2-3% σε ένα ευρύ φάσμα δεικτοβαρών μετοχών και δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι όλα πουλιούνται έτσι γιατί πρέπει να βρεθούν μετρητά για την ΠΕΙΡ.

Στον ΔΤΡ βέβαια η επίπτωση ήταν χειρότερη κι αποτελεί απορίας άξιο πως η εξαύλωση των τιμών στην ΠΕΙΡ δεν είχε γίνει τόσο αισθητή και νωρίτερα.

Είναι πολύ πιθανή η ολοκλήρωση μιας πεντακυματικής κίνησης με βάση και την απόκλιση στο ημερήσιο, που είναι συμβατή με 5ο κύμα.

Η τελευταία άνοδος έφερε τις τιμές αρκετά μακριά από τις στηρίξεις που εστιάζονται στην περιοχή λίγο πάνω από τις 500 μονάδες όπου βρίσκεται το μέχρι τώρα χαμηλότερο από τα δυο τελευταία τοπικά χαμηλά του ημερήσιου που είναι και εβδομαδιαίο τοπικό χαμηλό, καθώς και ο κινητός των 20 εβδομάδων που βλέπουμε πόσο σημαντικός ήταν τους τελευταίους μήνες είτε ως αντίσταση είτε ως στήριξη.

EUROBANK (ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ)
Ο απολυτος στοχος ειναι τα 0,691 ευρω,οπως ηδη εχει γραφει http://disq.us/p/2ghjfgv

UPD 13:00

ΕΛΛΑΚΤΩΡ (ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ)

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΙΝΤΕΚ

ΔΤΡ Δ.Π

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *