ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΕΙΚΤΗΣ, ΒΙΟΧΑΛΚΟ: Πιθανότητα διόρθωσης – Σκέψεις για JUMBO, INTRACOM

Σε συνέχεια όσων είπαμε για τον FTSE που ισχύουν και για τον ΓΔ αυτή την περίοδο οι τιμές έφθασαν μετά από επτά συνεχόμενα θετικά κλεισίματα επίπεδα σε αναλογίες που σε συνδυασμό με τις αποκλίσεις σε ημερήσιο κι ωριαίο όπως θα δούμε στα διαγράμματα που ακολουθούν αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο κάποιας μικρής έστω υποχώρησης. Ας αρχίσει πρώτα και μετά υπολογίζουμε. Αν η μέτρηση στέκει θα διορθώσουμε άνοδο  περίπου 150 μονάδων, όλο το πράσινο 3 δηλαδή.

Διόρθωση περιμένει και ο φίλος SAL αφού όπως μας έγραψε νωρίτερα βλέπει πιθανή ολοκλήρωση σημαντικής κορύφωσης κύματος Ι και επίκειται διορθωτικό ΙΙ.

Δείτε και την άποψη των φίλων Διόφαντου και Spand στα σχόλια.

Κόπωση μετά την σημαντική άνοδο παρατηρείται και στις τιμές της ΒΙΟ που πλησιάζει να ενεργοποιήσει σχηματισμό διπλής κορυφής αν παραβιαστεί το επίπεδο των 4,68 ευρώ. Σε περίπτωση ενεργοποίησης ας έχουμε υπόψη ότι αν οι τιμές φθάσουν στο χειρότερο στόχο του σχηματισμού αλλάζει και η ημερήσια τάση με όρους fractals όπως βλέπουμε στο διάγραμμα που ακολουθεί.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΤΕ

ΙΝΤΚΑ

Η υπέρβαση των δυο μηνιαίων τοπικών υψηλών με κάνει να πιστεύω ότι η διάσπαση της κατερχόμενης σφήνας έχει καλές πιθανότητες να δώσει την οφειλόμενη κίνηση...ως την κορυφή της

ΜΠΕΛΑ στοπ στην παράλληλη ή όχι μόνο?

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.