ΔΕΗ: Η ανάλυση του Goldfish

Εντυπωσιακή η ανοδική συμπεριφορά της αφού οι όποιες τοπικές ρευστοποιήσεις απορροφήθηκαν με σχετική ευκολία επιτυγχάνοντας συνεχώς νεότερα υψηλά.

Στα δύο διαγράμματα που ακολουθούν έχουμε κάνει μερικές εμπειρικές παρατηρήσεις πάνω στην προηγούμενη συμπεριφορά του rsi παράλληλα με την τιμή της μετοχής. Επίσης, έχουμε αριθμήσει κυματικά την άνοδο με σκοπό να δούμε αν θα έχει κάποια σχετική επίδραση στην μελλοντική εξέλιξη της τιμής της.

Στον παρόν χρόνο, δεν θα εκπλαγούμε αν δούμε την μετοχή να διορθώνει με ελεγχόμενο τρόπο μέσα στο σχεδόν παραβολικό ανοδικό κανάλι της:

και

Τα παραπάνω είναι ένα μέρος του εβδομαδιαίου ενημερωτικού που αποστέλλεται στους πελάτες της Vital Finance πριν την πρώτη συνεδρίαση της εβδομάδας. Το συγκεκριμένο ενημερωτικό περιέχει ακόμα αναλύσεις για ΓΔ, ΔΤΡ, ΕΤΕ, ΕΥΡΩΒ, και ΑΛΦΑ.

Αν κάποιος χρήστης επιθυμεί να εγγραφεί στη λίστα αποδεκτών αυτών των ενημερωτικών μπορεί να εγγραφεί με ένα κλικ στην αρχή της σελίδας και να ακολουθήσει τις οδηγίες.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΕΗ

Πιθανή ολοκλήρωση του μεγάλου 3 ή έστω προσέγγιση σημαντικής αναλογίας...

Εικονίδιο

ΠΛΑΘ στον 1ο στόχο του μακροπροθέσμου σχηματισμού αναστροφής

Εικονίδιο

ΜΥΤΙΛ (CHIEFSOTOS)

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *