ALPHA BANK: Με τη ματιά των Goldfish, Laaps & Spand – ΔΕΗ, ΕΧΑΕ, ΕΛΛΑΚΤΩΡ

Ψηλότερα από όλους τους βασικούς κινητούς και σε ανοδική τάση από τα 0,799 ευρώ με όρους fractals φαίνεται να αναζητά μια τελική ώθηση για να κάνει υψηλότερα από τα ψηλά του πρώτου κύματος της αντίδρασης και να ενεργοποιήσει έτσι τον σχηματισμό του ανάποδου ΩΚΩ που πλέον από απλό σενάριο έχει μορφοποιηθεί πλήρως.

Αν το επιτύχει θα έχει θεωρητικό στόχο 30% ψηλότερα στην περιοχή όπου το τρέχον ανοδικό γίνεται ίσο με το προηγούμενο από τα ιστορικά χαμηλά. Το στοπ στο ημερήσιο είναι στα 0,84 ευρώ ενώ στο εβδομαδιαίο στα χαμηλά του Ιανουαρίου.

Η υστέρηση από τις ΕΥΡΩΒ και ΕΤΕ που έχουν από καιρό κάνει νεότερα υψηλά είναι εμφανής.

Το ίδιο και ως προς την απόσταση που χωρίζει τις τιμές από τις σημαντικές κατερχόμενες γραμμές της μακροπρόθεσμης τάσης τις οποίες έχει πλησιάσει περισσότερο η τιμή της ΕΤΕ όπως βλέπουμε στα μηνιαία διαγράμματα.

Αυτό μαζί με το απερίγραπτο χάλι της ΠΕΙΡ συγκρατεί ακόμα τον ΔΤΡ αν και εδώ τα νέα υψηλά έχουν ήδη επιτευχθεί.

Η ανάλυση του goldfish από το εβδομαδιαίο ενημερωτικό της Vital Finance

Η συμπεριφορά της μας δείχνει ότι είτε:

α) υπάρχει σημαντική ακόμα άμεση άνοδο στο κλάδο (με υπέρβαση των 1,02 ευρώ και ανοδική συνέχεια), είτε

β) η μετοχή θα έχει ένα δεύτερο πολύ ισχυρό ανοδικό σκέλος (''c'') μετά μια ενδιάμεση διόρθωση (μετά την προσέγγιση των 1,02 ευρώ)

- Σε κάθε περίπτωση εκτιμούμε ότι ο βασικός ανοδικός στόχος είναι πολύ υψηλότερα (τουλάχιστον στο 62% retracement) και ανεξαρτήτως χρονισμού θα επιτευχθεί.

Ακολουθεί η ματιά του φίλου Παντελή στη μετοχή.

Κλείνοντας θα ενημερώσω στους χρήστες που δεν το γνωρίζουν  ότι αξίζει να δουν τις αναλύσεις και σχόλια για 17 μετοχές και δείκτες από τους συντελεστές και σχολιαστές του soltrade, που ανέβηκαν στην προηγούμενη ανάρτηση κατά την τετραήμερη αργία .

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΛΦΑ (Λουκάς)

ΦΡΛΚ (Λουκάς)

ΕΧΑΕ Σύμπτωση στόχων

Εικονίδιο

ΕΛΛΑΚΤΩΡ Αλλαγή ημερήσιας τάσης

Κόκκινος από σήμερα στην ημερήσια τάση

Εικονίδιο

η στήριξη στο εβδομαδιαίο είναι στα 1,28

Εικονίδιο

ΠΛΑΘ Επίτευξη στόχων

ΔΕΗ (ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ) 6/4/21

Στοπ short 9,40 ευρω.

Εικονίδιο

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *