Μηνιαία διαγράμματα ΓΔ, FTSE, ΔΤΡ, ΔΕΗ – ΓΔ (Κυματικές εκτιμήσεις των φίλων του soltrade), ΕΤΕ, ΕΧΑΕ, ΤΙΤΑΝ, ΕΕΕ, ΜΟΗ, Τρ τ. ΕΛΛΑΔΟΣ, UNIBIOS (1/4/21)

Η τάση στη μεγάλη εικόνα παραμένει ανοδική στον ΓΔ όπως και στον FTSE που ακολουθεί αφού και οι δυο δείκτες έδωσαν κλεισίματα πάνω από τον εκθετικό κινητό των 6 τελευταίων μηνιαίων υψηλών που χρησιμοποιώ ως κύριο κριτήριο στη μεσομακροπρόθεσμη εικόνα.

Ο ΓΔ έφθασε 2ος στην μακροπρόθεσμη κατερχόμενη γραμμή τάσης την οποία ο FTSE διέσπασε με την πρώτη προσπάθεια πολύ ευδιάκριτα.

Κατά την άποψή μου αυτό σημαίνει ότι δυο δείκτες που στα χθεσινά υψηλά τους έφθασαν λίγο χαμηλότερα από το μέγιστο στόχο των ΩΚΩ τους στο ημερήσιο διάγραμμα με τη γνωστή αρνητική απόκλιση στον RSI τους θα συνεχίσουν ανοδικά ανεξάρτητα από την όποια διόρθωση προκύψει στο μεταξύ. Αυτό το σενάριο τουλάχιστον συγκεντρώνει πολύ περισσότερες πιθανότητες μεσοπρόθεσμα.

Ο δείκτης τραπεζών ή καλύτερα των 4 συστημικών τραπεζών είναι μεν κι αυτός σε ανοδική τάση αφού έχει διασπάσει τα δυο τελευταία του μηνιαία τοπικά υψηλά αλλά η περιπέτεια με την ΠΕΙΡ μπορεί κάλλιστα να επιβραδύνει κι άλλο την ανοδική προσπάθεια. Τα όρια συναγερμού για τη μεγάλη εικόνα παραμένουν στο χαμηλό του Ιανουαρίου, βάσει εβδομαδιαίου, ενώ στο ημερήσιο δεν άλλαξε τίποτα από την τελευταία ανάρτηση.

Τελευταία εικόνα για ΠΕΙΡ ανέβηκε χθες από το φίλο Δημήτρη εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΤΕ (ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ)

ΓΔ (Chiefsotos)

ΓΔ (ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ)

ΕΧΑΕ (ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ)

Εικονίδιο

ΜΟΗ (ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ)

ΤΙΤΑΝ (ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ)

3Ε (ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ)

ΔΕΗ

ΕΛΛ (ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ)

ΒΙΟΣΚ (UNIBIOS)

Εικονίδιο

Εικονίδιο

 

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *