DAX, ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΕΙΚΤΗΣ: Η ανάλυση του Goldfish (28/3/21)

Αντιγραφή μέρους του εβδομαδιαίου ενημερωτικού που αποστέλλεται στους πελάτες της Vital Finance πριν την πρώτη συνεδρίαση της εβδομάδας:

DAX

Περιορισμένες οι βραχυχρόνιες ρευστοποιήσεις. Εκτιμούμε ότι θα υπάρξει ανοδική συνέχεια.

Τόσο στο εβδομαδιαίο γράφημα με κλείσιμο τιμών , όσο και στο μηνιαίο έχουν εξαλειφθεί οι πολύπλοκες τοπικές διακυμάνσεις (στο επίπεδο των προηγούμενων ιστορικών υψηλών) και φαίνεται να υπάρχει κυματική συμφωνία ότι βρισκόμαστε στη καρδιά της ανόδου του κύματος ''3'' (στο ''iii'').  Είναι σημαντικό να επισημάνουμε ότι με τα πρόσφατα νεότερα ιστορικά υψηλά ουσιαστικά ο δείκτης είναι σε ΄΄αχαρτογράφητα ύδατα΄΄ και οι μόνες αξιόπιστες προβολές/στόχοι που μπορεί να γίνουν είναι σε ανοδικές επεκτάσεις Fibonacci του πρώτου κύματος. Οι στόχοι είναι αρκετά υψηλότερα και στις δύο περιπτώσεις που προαναφέραμε (εβδομαδιαίο, μηνιαίο) και μπορούν να γίνουν ευκολότερα κατανοητοί και από την απλή ανοδική κυματική

και

ΓΔ

Σε τροχιά ανοδικής επαναφοράς και προσέγγισης του στόχου του στην περιοχή των 900 - 925 μονάδων. Εκτιμούμε ότι πολύ δύσκολα ο δείκτης θα μπορέσει να υπερβεί τα προηγούμενα υψηλά χωρίς μια ενδιάμεση διόρθωση.

Η διόρθωση αυτή, για να διατηρηθεί ομαλή η ανοδική κυματική συνέχεια, δεν πρέπει επ΄ουδενί να επικαλύψει τις 827 μονάδες  (ως κύμα ''iv'') και στην συνέχεια να μας δώσει ένα ακόμα νεότερο υψηλό. Σχηματικά όπως ακολουθεί:

Η ζητούμενη κυματική σχέση έναντι του DAX είναι να συνεχίσει να κινείται παράλληλα σε μια ανοδική πορεία 5 κυμάτων ακόμα και αν η ανοδική του δυναμική είναι μικρότερη. Το πρωτεύον, στη φάση αυτή είναι η εσωτερική δομή και λιγότερο το τελικό ύψος του συνόλου της ανόδου από τις 469 μονάδες αν και σίγουρα θα προτιμούσαμε ένα καθαρό υψηλότερο τελικό κύμα ''5'' των 949 μονάδων (υψηλό Ιανουαρίου 2020). Τυχόν αρνητική απόκλιση του ΓΔ με τις ξένες αγορές στο πολύ τελευταίο ανοδικό κύμα ''5'' θα είναι μια εξαιρετικά δυσμενής εξέλιξη για την εσωτερική αγορά. Το βασικό μας σενάριο/εκτίμηση είναι όπως ακολουθεί:

Το συγκεκριμένο ενημερωτικό περιέχει ακόμα αναλύσεις για τον Ευρωπαϊκό δείκτη τραπεζών τον ΔΤΡ και την ΕΤΕ.

Αν κάποιος χρήστης επιθυμεί να εγγραφεί στη λίστα αποδεκτών αυτών των ενημερωτικών μπορεί να εγγραφεί με ένα κλικ στην αρχή της σελίδας και να ακολουθήσει τις οδηγίες.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 

ΜΟΗ

ΓΔ αρν. απόκλιση

DAX D.B

 

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *