COCA COLA EEE, ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ, ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΕΙΚΤΗΣ

Τρεις τίτλοι σημαντικών εταιρειών για την οικονομία αλλά και τους δείκτες του ΧΑΑ  που βρέθηκαν την Παρασκευή ή και τις τελευταίες συνεδριάσεις σε διορθωτική πορεία και βέβαια επηρέασαν την αγορά γενικότερα μαζί με αυτούς των τραπεζών και του Ελλάκτωρα θα δούμε σε αυτή την ανάρτηση.

Για την μάλιστα έχουμε και μια εκτίμηση από τον φίλο Διόφαντο

Η τάση παραμένει ανοδική όσο οι τιμές παραμένουν πάνω από τα 25,95 ευρώ παρά τη διάσπαση της S που δεν άντεξε αυτή τη φορά. Κάτω από τα 25,80 ενεργοποιείται σχηματισμός διπλής κορυφής που δίνει στόχους ως τα 23,86, στην ευρύτερη περιοχή δηλαδή που δείχνει ο Διόφαντος.

Σημειωτέον ότι παρά την δεύτερη ενεργοποίησή του διπλού πυθμένα δεν είχαμε την αναμενόμενη συνέχεια αφού είχαμε και πάλι αρνητική απόκλιση.

Προβληματική η εικόνα και στα ΕΛΠΕ που βρίσκονται πολύ κοντά στα επίπεδα αλλαγής τόσο της βραχυπρόθεσμης όσο και της μεσοπρόθεσμης τάσης μετά την αδυναμία ανοδικής διάσπαση των κατερχόμενων γραμμών τάσης. Αν δεν αναιρεθεί η καθοδική διάσπαση του τριγώνου στο ημερήσιο μπορεί να δώσει διόρθωση ως και αρκετά κάτω από τα 5 ευρώ. Η μπλε γραμμή στήριξης που διασπάστηκε οριακά για την ώρα αλλά με μεγάλη αύξηση του όγκου, θα μπορούσε να είναι και γραμμή λαιμού του σχηματισμού ΩΚΩ που βλέπουμε παρακάτω.

Τέλος στην ΤΕΝΕΡΓ είχαμε άσχημο γύρισμα την Παρασκευή  και ενεργοποίηση του μίνι σχηματισμού διπλής κορυφής που μπορεί να ξαναδώσει τις τιμές στα πρόσφατα χαμηλά.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΓΔ 3 σενάρια (GERIS)

Διάγραμμα Εβδομάδας ΓΔ με αποτυπωμένες τις κινήσεις που ορίζουν τα μηνιαία (βυσσινί) και εβδομαδιαία (μώβ) φράκταλ, και Ημερήσιο με την ίδια πληροφορία. Κατά την άποψή μου δεν είναι αποσαφηνισμένο τι τρέχει από τα χαμηλά Οκτ 2020. (3 κυματικό ή 5 κυματικό).
Υπάρχουν τρία πιθανά σενάρια από τα οποία, θεωρώ το σενάριο 3 το πλέον απίθανο, ενώ από τα άλλα 2 αν δούμε τιμές πάνω από το 870 ακυρώνεται το σενάριο 1 και μένει το σενάριο 2 ....... Πέραν των κυματικών εκτιμήσεων η Τάση είναι ανοδική σε εβδομάδα και Ημέρα.
Εξυπακούεται ότι κάθε παρατήρηση για λανθασμένη εκτίμηση από μέρους μου ευπρόσδεκτη ,,,,,

Εικονίδιο

Εικονίδιο

Εικονίδιο

Εικονίδιο

ΓΔ (Tsaros)

Διόρθωση είδαμε στο ΓΔ την εβδομάδα που πέρασε ακολουθώντας το διάγραμμα . http://disq.us/p/2fqx9a6
Το επόμενο διάγραμμα απεικονίζει τη εκτίμησή μου για τη συνέχει μέχρι και την ολοκλήρωση του ανοδικού που πιστεύω
θα είναι στη ζώνη 904-907 μ.

Εικονίδιο

ΓΔ (ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ)

(τελευταια αναρτηση http://disq.us/p/2fj4g22)
Σταθερος στη βασικη μου μετρηση,αφου ακομη δεν εχει ακυρωθει.
Η μελετη αρκετων μετοχων με οδηγει στο συμπερασμα οτι επικειται διορθωση.

Εικονίδιο

ΙΝΤΚΑ (Δ.Π)

Όσο παίζει >0,882 δικαιούται να κοιτά το 1,03

Εικονίδιο

ΑΡΑΙΓ Δ.Κ & αλλαγή τάσης

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *