ΔΕΙΚΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ: Ανοδική η κύρια τάση – ΓΔ, SP500

Ανοδική πλέον η τάση και στο μηνιαίο διάγραμμα με την υπέρβαση και του υψηλού του πρώτου ανοδικού κύματος από τα ιστορικά χαμηλά του Νοεμβρίου που ίσως αποδειχθεί πολύ σημαντικό,  μια κι είναι η 1η φορά από την άνοδο 2004-2007 που παραβιάζονται τα δυο τελευταία μηνιαία τοπικά υψηλά όπως είπαμε  και πριν 6 μέρες .

Η μεσοπρόθεσμη τάση έμεινε ανοδική αφού και στον πάτο της διόρθωσης κατά 40% σχεδόν του πρώτου κύματος κατάφερε να κρατηθεί πάνω από τον κινητό των 20 εβδομάδων.

Όλα αυτά παρά το γεγονός ότι ο ένας από τους τέσσερεις κυλίνδρους της μηχανής ρετάρει με βάση την εικόνα της ΠΕΙΡ σε σχέση με τις υπόλοιπες. Σημειωτέον ότι η ΑΛΦΑ έδωσε ένα εβδομαδιαίο κλείσιμο κάτω  από τον 20ρη αλλά ΜΟΝΟ ένα αφού μετά ακολούθησε τις ΕΤΕ κι ΕΥΡΩΒ κι όχι την ΠΕΙΡ που παραμένει σε καθοδική τάση σε όλα τα χρονοπαράθυρα...

Πρώτη και καλύτερη στο νέο ανοδικό η ΕΥΡΩΒ που έφθασε χθες πρώτη στο μέγιστο στόχο του σχηματισμού ανοδικής αντιστροφής της. Είναι άλλωστε ο τίτλος με την πιο ρηχή διόρθωση.

Οι τιμές του Δείκτη χθες ενεργοποίησαν κι ένα σχηματισμό τοπικού διπλού πυθμένα που θέτει επόμενο στόχο της 566 μονάδες

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

SP500 Ενεργοποίηση Δ.Π

ΓΔ (chiefsotos)

ΓΔ (Tsaros)

ΑΒΑΞ Δ.Π (Panos999)

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *