NASDAQ: Καθοδικό βήμα

Η διόρθωση μετά τη διπλή αρνητική απόκλιση στο εβδομαδιαίο διάγραμμα έφερε τις στο πρώτο σοβαρό καθοδικό βήμα με την διάσπαση της γραμμής τάσης στο εβδομαδιαίο αλλά βέβαια απομένουν δυο συνεδριάσεις ως το τέλος της εβδομάδας. Η τάση βέβαια παραμένει ανοδική.

Στο ημερήσιο είχαμε στο κλείσιμο οριακή παραβίαση του χαμηλότερου από τα δυο τελευταία τοπικά χαμηλά και ενεργοποίηση του σχηματισμού καθοδικής αναστροφής επίσης οριακά. Οι στόχοι του σχηματισμού ισχύουν όσο οι τιμές θα βρίσκονται κάτω από τις 13003 μονάδες.

Πολλές φορές πάντως στο πρόσφατο αλλά και το απώτερο παρελθόν τέτοιες διασπάσεις ακυρώθηκαν ή τουλάχιστον δεν είχαν ιδιαίτερη καθοδική συνέχεια.

Ήδη στο ωριαίο διάγραμμα έχουμε θετική απόκλιση που αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να δούμε και κάποιο σχηματισμό διπλού πυθμένα να ακυρώνει την ενεργοποίηση του αντίστοιχου διπλής κορυφής που βλέπουμε στο διάγραμμα.

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *