ΑΔΜΗΕ, AUTOELLAS, ΕΛΛΑΚΤΩΡ, ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ, LAMDA DEVELOPMENT, ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΕΙΚΤΗΣ, ΔΕΙΚΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ, SP500: Σημειώσεις κι Αναλύσεις στο τέλος του Φεβρουαρίου

Κλείσιμο εβδομάδας και μήνα χθες και ευκαιρία να ρίξουμε μια ματιά και στη μεγαλύτερη εικόνα τίτλων για τους οποίους δεν έχουμε και τόσο συχνά αναρτήσεις:

ΑΔΜΗΕ

Λόγω της μικρής διάρκειας της παρουσίας της μετοχής στο ταμπλό η μεγάλη εικόνα της καλύπτεται ικανοποιητικά από το εβδομαδιαίο διάγραμμα. Η κύρια τάση παραμένει ανοδική και μόνο στην ημερήσια έχουμε καθοδική τάση που μπορεί να δώσει καλή ευκαιρία εισόδου αν η υποχώρηση φθάσει ως τα 2,30 ευρώ. Όχι πως τώρα είναι ακριβή...

ΟΤΟΕΛ

Η κορύφωση της κίνησης στο 62% όλου του πτωτικού της πανδημίας πιστεύω πως ήταν το τέλος του 3ου κύματος της ανοδικής κίνησης έκτοτε κι ίσως είδαμε και το κύμα 4.

Στο ημερήσιο έχουμε ενεργοποιημένο το γνωστό από προηγούμενες αναρτήσεις σχηματισμό ανάστροφου ΩΚΩ με μέγιστο στόχο στα 6,60 ευρώ.

ΕΛΛΑΚΤΩΡ

Στη μεγάλη εικόνα φαίνεται καθαρά τι πρέπει να γίνει για να μιλάμε για σοβαρή ανοδική προοπτική. Για την ώρα κοιτάμε τις οριζόντιες στηρίξεις, στα 1,32 που σταμάτησε για την ώρα κι απέφυγε την ενεργοποίηση της μεγάλης διπλής κορυφής, τα 1,282 ευρώ κάτω από τα οποία αλλάζει η εβδομαδιαία τάση με όρους fractals και βέβαια τα 1,254 που ήταν η αντίστοιχη στήριξη ως την περασμένη εβδομάδα.

ΕΛΠΕ

Μεγάλη αδυναμία για σοβαρή ανοδική αντίδραση που είναι η λογική συνέχεια αφού οι τιμές έχουν ολοκληρώσει μια πεντακυματική κίνηση στα χαμηλά του Νοεμβρίου.

Προϋπόθεση για να μην αργήσει πολύ το αναμενόμενο είναι να μην παραβιαστεί το χαμηλότερο από τα δυο τελευταία τοπικά χαμηλά στα 5,11 ευρώ μια κι εκεί ξαναγίνεται πτωτική και η μεσοπρόθεσμη τάση.

ΕΛΧΑ

Πιθανό να βρισκόμαστε στο τέλος του κύματος 3 ενός πρώτου πεντακυματικού από τα χαμηλά του Μαρτίου όπου πιθανότατα έχει ολοκληρωθεί η διόρθωση με κύμα 2 μεγαλύτερου βαθμού και αναμένεται αργά η γρήγορα η διάσπαση της διπλής κορυφής του μηνιαίου.

ΛΑΜΔΑ

Το τρίτο κύμα του ανοδικού από τα χαμηλά του Μαρτίου φρέναρε εν 'όψει της R την οποία θα πρέπει να διασπάσουν οι τιμές  ώστε αυτή η άνοδος να μην είναι απλή ανοδική διόρθωση.

Ένα πρώτο καλό βήμα ήταν η χθεσινή ανοδική αλλαγή τάσης στο ημερήσιο.

SP500 (ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ)

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΓΔ (TSAROS)

SP500 (Chiefsotos)

ΔΤΡ (TSAROS)

FTSED

ΔΤΡ

ΓΔ

ΔΤΡ (ΖΕΛΙΣ)

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *