RUSSELL 2000, NASDAQ: Ανασκόπηση μεγάλης εικόνας

Με δεδομένο ότι η κουβέντα σε αυτή τη σελίδα γίνεται για μετοχές μικρότερης κεφαλαιοποίησης έγινε η επιλογή των δυο δεικτών για μια ματιά στη μεγάλη εικόνα τους. Η αρνητικές αποκλίσεις κάνουν πιθανό να βρισκόμαστε σε μεγάλο κύμα 5 το οποίο βέβαια είναι άγνωστο πόσο θα κρατήσει.

Όπως βλέπουμε στον NASDAQ οι αποκλίσεις συμβαίνουν σε πολύ υπεραγορασμένα επίπεδα τιμών του RSI αλλά δεν μπορεί να μην λάβουμε υπόψη τι έγινε την προηγούμενη φορά που είδαμε τέτοιες αποκλίσεις.

Στο βραχυπρόθεσμο ημερήσιο βλέπουμε ότι ο τελευταίος σχηματισμός διπλού πυθμένα στα ψηλά δεν έπιασε πλήρως ούτε τον ενδιάμεσο στόχο του. Η αντίδραση μόλις οι τιμές πλησίασαν ξανά τον διπλό πυθμένα  είναι αξιοσημείωτη και πλέον αν ξαναφύγουν ξανά ψηλότερα θα μιλάμε για μεγαλύτερο σχηματισμό. Το πρώτο που πρέπει να κάνει βέβαια ή μάλλον ΔΕΝ πρέπει να κάνει είναι να φτιάξει ένα δεξιό ώμο γιατί έτσι ο σχηματισμός καθοδικής αναστροφής θα είναι έτοιμος συμμετρικός και ευδιάκριτος. Η τελευταία μίνι βουτιά "δικαιολογείται" από την αρνητική απόκλιση.

 

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *