Σημειώσεις για ΟΤΕ και JUMBO – TITAN, ΓΔ

Έκτη εβδομάδα κάτω από τον κινητό των 20 εβδομάδων και έκτη συνεχόμενη συνεδρίαση με αρνητικό πρόσημο. Αν δεν ήταν οι μικρές θετικές αποκλίσεις σε ημερήσιο κι ωριαίο που αφήνουν κάποιες ελπίδες να βλέπουμε τη δημιουργία ενός διπλού πυθμένα, θα έλεγα ότι φαίνεται βέβαιο ότι θα δοκιμαστεί η οριζόντια στήριξη στα 11,90 ευρώ, κάτω από την οποία αλλάζει η (τυπικά και μόνο ανοδική) τάση τόσο στο εβδομαδιαίο όσο και στο ημερήσιο με όρους fractals.

Στην ΜΠΕΛΑ είχαμε διάσπαση της στήριξης στα 12,91 ευρώ κι επιστροφή με όρους fractals σε καθοδική τάση και στο ημερήσιο. Ταυτόχρονα είχαμε κι ενεργοποίηση ενός μίνι σχηματισμού διπλής κορυφής με στόχο λίγο ψηλότερα από αυτόν της κούπας στη γραμμή λαιμού της οποίας σταμάτησε και η τελευταία ανοδική αντίδραση.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΓΔ νέα οπτική από τον Δημήτρη

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *