ΔΕΙΚΤΗΣ ΥΨΗΛΗΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗΣ, SP500, NASDAQ (23/2/21) – ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ (24/2/21)

Ο δείκτης κορύφωσε προς το παρόν στο 77% διόρθωσης όλου του πτωτικού από τα υψηλά έτους και διορθώνει ουσιαστικά για 5η συνεδρίαση έχοντας δυο σενάρια ορατά.

Το καλό είναι να ενεργοποιηθεί ο σχηματισμός του ανάποδου ΩΚΩ που διαφαίνεται και να μας οδηγήσει σε νέα υψηλά.

Το κακό είναι να έχει ολοκληρωθεί το δεύτερο κύμα και να αναμένεται το τρίτο που κάλλιστα μπορεί να μας πάει ακόμα και κάτω από το κρίσιμο χαμηλό του Ιανουαρίου, αλλάζοντας και την τάση στο εβδομαδιαίο με όρους fractals π.χ με μια μέτρηση σαν αυτή στο ημερήσιο διάγραμμα.

Η πορεία του δείκτη βέβαια θα εξαρτηθεί σε μεγάλο ποσοστό από το κλίμα στη Wall str. όπου οι αρνητικές αποκλίσεις έφεραν μια διόρθωση που χθες σταμάτησε σε σημαντικά σημεία στήριξης όπως βλέπουμε στα διαγράμματα που ακολουθούν.

Να σημειωθεί ότι ο SP500 έπιασε στην αρχή της συνεδρίασης τους στόχους των βραχυπρόθεσμων πτωτικών σχηματισμών του.

Θετική η χθεσινή ανοδική αντίδραση από αυτά τα σημεία αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο για ανοδική συνέχεια που αν μη τι άλλο δεν θα προσθέσει κι άλλους λόγους περαιτέρω διόρθωσης της δικής μας αγοράς.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

SP500ΕΤΕ (ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ)

 

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *