ΔΕΗ: Με τα φρένα σπασμένα – ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ: Μεγάλη και γρήγορη επιδείνωση – MOTOR OIL, CENERGY

Ανασκόπηση της μεγάλης εικόνας στη μετοχή που βέβαια βρίσκεται σε τρελά ανοδική τάση σε όλα τα χρονοπαράθυρα. Στο μηνιαίο διάγραμμα που ακολουθεί σημειώνονται πιθανοί επόμενοι προορισμοί κι αντιστάσεις συμπεριλαμβανομένων όλων των μηνιαίων high fractals ψηλότερα.

Οι ταλαντωτές είναι καθαρά ανοδικοί και βέβαια σε υπεραγορασμένα επίπεδα.

Η άνοδος πλέον γίνεται παραβολική με τη διάσπαση και του πιο αισιόδοξου ανοδικού καναλιού με την τελευταία βουτιά να αποδεικνύεται ανεπανάληπτη ευκαιρία.

Η μετοχή είναι μέχρι στιγμής η μεγάλη νικήτρια της εποχής της πανδημίας αφήνοντας πολύ πίσω ακόμα και την άλλη ενεργειακή μετοχή την εκπληκτική ΤΕΝΕΡΓ ...

...η οποία βέβαια είναι μακράν η καλύτερη αν συγκρίνουμε τα χαμηλά του 2012

Κλείνοντας, λίγη ακόμα ιστορία προκειμένου να θυμηθούμε πόσο καλή ιδέα ήταν η διακράτηση των μετοχών και μετά την απόσχιση του ΑΔΜΗΕ (1:1) και ιδιαίτερα όσων άντεξαν ή και αγόρασαν στα παρατεταμένα χαμηλά του 2016.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

Το πάει για ΩΚΩ ο SP500?

CENER UPD

ΤΕΝΕΡΓ Σε καθοδική τάση

ΜΟΗ

SP500, MOH (ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ)

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *