ΟΤΕ, ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, ΑΔΜΗΕ: Οι σημειώσεις της 16/2/21

Επιστροφή χθες σε ανοδική τάση για τις τιμές των δυο πιο σημαντικών ίσως τίτλων έστω και οριακά λιγότερο ο ΟΤΕ που πρακτικά απενεργοποίησε τον ΩΚΩ του και περισσότερο η ΕΤΕ που προσπαθεί να ενεργοποιήσει ένα ασύμμετρο ανάστροφο ΩΚΩ που μπορεί να δώσει κίνηση ως τα 2,54 ευρώ.

Και στους δυο τίτλους η μεσοπρόθεσμη τάση είναι ανοδική με τον ΟΤΕ να δοκιμάζεται περισσότερο αλλά να καταφέρνει να στρίψει πριν διασπάσει την ανοδική γραμμή τάσης παρά την βαθιά διόρθωση. Η μεσοπρόθεσμη τάση μπορεί να αλλάξει πλέον μόνο με διάσπαση του τελευταίου χαμηλού.

Στη ΕΤΕ η διόρθωση ήταν πιο ρηχή με σημαντική αντίδραση μόλις άγγιξε το 29,2% επίπεδο διόρθωσης και λίγο πριν αγγίξει τον κινητό των 20 εβδομάδων. Στο χαμηλό του Ιανουαρίου σχηματίστηκε πλέον το πρώτο εβδομαδιαίο low fractal από την αρχή της ανόδου. Οι ταλαντωτές είναι σαφέστα ανοδικοί.

Ανοδική είναι η μεσοπρόθεσμη τάση και στις τιμές του ΑΔΜΗΕ ο οποίος επίσης απέκτησε το πρώτο low fractal μετά την άνοδο από τα χαμηλά του Οκτώβρη. Οι ταλαντωτές είναι ανοδικοί αλλά οι τιμές παλεύουν πάνω στον κινητό των 20 εβδομάδων.

Στο ημερήσιο είχαμε πολύ οριακή υπέρβαση των δυο τελευταίων τοπικών υψηλών μόνο ενδοσυνεδριακά και θέλουμε κλείσιμο υψηλότερα ωστε να ενεργοποιηθεί ο μίνι διπλός πυθμένας. Τυχόν ακύρωσή του με επιστροφή των τιμών κάτω από τον ενδιάμεσο στόχο της διπλής κορυφής θα σημάνει επιστροφή σε καθοδική τάση.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΤΡ, ΑΛΦΑ  (ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ)

ΙΝΤΚΑ Αλλαγή ημερήσιας τάσης

ΓΔ (Τσάρος)

 

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *