ΕΤΕ: Σχηματισμοί & σενάρια – ALPHABANK, ΤΡ. ΠΕΙΡΑΙΩΣ, ΓΕΚΤΕΡΝΑ, ΔΕΗ

Σε συνέχεια των εξαιρετικά ενδιαφερόντων αναρτήσεων των φίλων tsaros & Διόφαντου, στα χθεσινά σχόλια, να δούμε και την πιθανότητα να παίξουν κάποιοι σχηματισμοί πέρα του απενεργοποιημένου γνωστού ΩΚΩ.

Από ότι φαίνεται και εδώ όπως και στον ftse τον ΓΔ και τον ΔΤΡ στους οποίους το ειδικό βάρος της μετοχής είναι σημαντικό, αύριο θα έχουμε την ολοκλήρωση σχηματισμού ενός νέου high fractal στο υψηλό της Δευτέρας του οποίου η υπέρβαση θα είναι σημαντική για την ημερήσια τάση στη συνέχεια. Το επίπεδο αυτό τώρα είναι στον δεξιό ώμο του ΩΚΩ.

Η πιθανότητα να βλέπουμε το σχηματισμό ενός δεξιού ώμου ενός ανάστροφου ΩΚΩ είναι υπαρκτή αλλά θα αδυνατίσει σε περίπτωση νέας ενεργοποίησης του κανονικού ΩΚΩ που έμεινε ενεργοποιημένος για μόλις μια ημέρα αφού από το χαμηλό της επόμενης συνεδρίασης της 28/1/21 ξεκίνησε η τελευταία αντίδραση.

Αν αυτή τη εβδομάδα αυτό χαμηλό δεν παραβιαστεί τότε θα έχουμε εκεί το πρώτο εβδομαδιαίο low fractal από την αρχή όλου του ανοδικού από τον Νοέμβριο, που θα είναι μια σημαντική οριζόντια στήριξη. Κάτω από εκεί παίρνει σάρκα και οστά το σενάριο να είδαμε μια διπλή κορυφή όπως φαίνεται στο διάγραμμα.

Ακολουθούν με τη σειρά αναφοράς τους παραπάνω τα διαγράμματα από τα σχόλια των καλών φίλων του blog

Tsaros

Διόφαντος

Εικονίδιο

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΛΦΑ (ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ)

ΠΕΙΡ

ΓΕΚΤΕΡΝΑ

ΔΕΗ 

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *