ALPHA BANK by Goldfish

ALPHA BANK Στο κλείσιμο του Ιανουαρίου: Από το ενημερωτικό της Vital Finance

Η μετοχή έχει ήδη υποχωρήσει πολύ στα όρια του 50% retracement. Αναμένουμε να δούμε αν θα υπάρξει νεότερο τοπικό χαμηλό, η όχι. Αν δεν υπάρξει τότε η βασική αντίσταση είναι το πλαγιοκαθοδικό κανάλι στα επίπεδα των 0,88 ευρώ. Μόνο η υπέρβαση αυτού του επιπέδου με ένα ανοδικό 5κυμάτων θα ανοίξει τον δρόμο για σημαντικά υψηλότερα επίπεδα. Το χειρότερο σενάριο που εκτιμούμε για την μετοχή (το οποίο και συγκεντρώνει σημαντικές πιθανότητες) είναι αδυναμία υπέρβασης  των 0,88 ευρώ και ένα πολύ τελευταίο καθοδικό 3κυματικό όπως στο διάγραμμα που ακολουθεί:

Σε ευρύτερο χρόνο, θα έχει διαμορφωθεί ένα πλήρες και πολύ αξιόπιστο διαγραμματικά διορθωτικό τύπου ''abcde'' 3-3-3-3-3 (με επικαλύψεις) που θα λειτουργήσει ως ενδιάμεσο κύμα για την επόμενη ισχυρή ανοδική επέκταση. Στη περίπτωση αυτή οι βασικοί ανοδικοί στόχοι έχουν ως εξής:

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΒΙΟ, ΑΛΦΑ (ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ)

DAX

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *