JUMBO, INTRACOM, ΕΥΔΑΠ: Σημειώσεις στη μεγάλη και τη μικρή εικόνα – Δείκτης τραπεζών: Οι εκτιμήσεις των φίλων του Soltrade

Η τάση παραμένει καθοδική και στα τρία βασικά χρονοπαράθυρα που συνήθως εξετάζονται στην ΜΠΕΛΑ τουλάχιστον μέχρι να αρχίσουν οι ανοδικές διασπάσεις των επιπέδων που σημειώνονται στα γραφήματα.

Στο εβδομαδιαίο θέλουμε διάσπαση των καθοδικών γραμμών τάσης και ανοδική υπέρβαση του κινητού 20 εβδομάδων ενώ στο ημερήσιο η ελάχιστη απαίτηση είναι η υπέρβαση της γραμμής λαιμού. Είναι κοντά σε μεσομακροπρόθεσμη στήριξη άλλωστε και με ανοδική απόκλιση...

Πτωτική η τάση και στην ΕΥΔΑΠ κι αν πιστέψουμε τους σχηματισμούς μπορεί να έχει κι άλλες εκπτώσεις

Στην ΙΝΤΚΑ η μεσοπρόθεσμη τάση παραμένει ανοδική και για να αλλάξει αυτό θα πρέπει να να δούμε διάσπαση των ανοδικών γραμμών τάσης μετά από  ενεργοποίηση της μεγαλύτερης διπλής κορυφής αφού η μικρότερη έπιασε το στόχο της.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΤΡ (tsaros), (ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ), (CHIEFSOTOS), (OPTIMIST)

DJIA (GOLDFISH)

ΓΔ, ΜΟΗ, ΑΛΜΥ (ΤΑΣΟΣ)

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *