ΔΕΗ: Ένδειξη αλλαγής της βραχυπρόθεσμης τάσης

Συνεπείς προς τις αποκλίσεις του RSI οι τιμές έδωσαν μια διόρθωση και ενδοσυνεδριακά προχθές παραβίασαν το χαμηλότερο από τα δυο τελευταία τοπικά χαμηλά τους δίνοντας ένα πρώτο alert για αλλαγή της βραχυπρόθεσμης τάσης. Ήδη βρισκόμαστε στο τρίτο κύμα που πέρασε για λίγο την ισότητα με το πρώτο. Βραχυπρόθεσμα είμαστε πλέον σε ουδέτερη τάση μια και χθες μαζεύτηκε λίγο απρόθυμα κι αν επιστρέψει χαμηλότερα θα έχουμε την επιβεβαίωση της καθοδικής αλλαγής. Δεδομένου του κακού κλίματος στην αγορά δεν μπορούμε να πούμε ότι τέλειωσε όλη η διόρθωση κι όχι μόνο το πρώτο μέρος της (W?).

Αυτά βέβαια αφορούν το ημερήσιο γιατί η εικόνα στο εβδομαδιαίο δεν έχει αλλάξει αφού το πρώτο κριτήριο που είναι ο κινητός των 20 εβδομάδων απέχει αρκετά κι ακόμα περισσότερο απέχουν η ανερχόμενη γραμμή τάσης και τα τοπικά χαμηλά μια κι η κίνηση ήταν σχεδόν παραβολική.

Στη μεγάλη εικόνα βλέπουμε ότι η διόρθωση ξεκίνησε από το μέγιστο στόχο του μεγάλου σχηματισμού  ανοδικής αναστροφής του ανάποδου ΩΚΩ και βρίσκεται μόλις στο πρώτο μήνα της. Η προηγούμενη  από τα 5,60 ευρώ δεν κράτησε ούτε μήνα. Τότε είχε πάλι αλλάξει η ημερήσια τάση για μερικές συνεδριάσεις και ξανάγινε ανοδική στις 9 Νοεμβρίου με όρους fractals.

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *