ΑΔΜΗΕ, OTE, EEE, ΠΕΙΡΑΙΩΣ, ΑΛΦΑ, ΟΠΑΠ. EXAE, LAMDA, ΑΛΜΥ: Ενδείξεις αλλαγής τάσης – MIG, AS Company – ΓΔ, ΔΤΡ: Οι εκτιμήσεις του Διόφαντου

Με καθοδική διάσπαση και σε κλείσιμο των 2,51 ευρώ ενεργοποιήθηκε ο σχηματισμός διπλής κορυφής και επιβεβαιώθηκε η αλλαγή τάσης με όρους  fractals. O κατώτερος στόχος του σχηματισμού είναι στα 2,29 ευρώ. Η τιμή της μετοχής είναι σε διόρθωση δικαιώνοντας και την καθοδική απόκλιση στον RSI.

Στην ΜΙΓ η τάση παραμένει ανοδική και διαφανεί και σενάριο ανοδικού σχηματισμού αναστροφής που ενεργοποιείται με νέα υψηλά.

ΑΣΚΟ

Σε ανοδική τάση οι τιμές σε ημερήσιο κι εβδομαδιαίο αφού στον πάτο του 2020 διόρθωσε το 50% όλου του ανοδικού της από τα ιστορικά χαμηλά.

Η υπέρβαση των 2,11 ευρώ μπορεί να δώσει κίνηση προς την περιοχή των 2,50 μια και φαίνεται να εξέρχεται του RANGE τιμών εύρους περίπου 0,40 ευρώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΟΤΕ, , ΕΧΑΕ, ΛΑΜΔΑ , ΑΛΦΑ , ΟΠΑΠ, ΑΛΜΥ Αλλαγή τάσης

ΠΕΙΡ Δ.Κ

ΓΔ, ΔΤΡ (ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ)

SP500 (TSAROS)

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *