EUROBANK, ALPHA BANK: Επικαιροποίηση εκτιμήσεων

Επικαιροποίηση ΕΥΡΩΒ (ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ)

ΑΛΦΑ

Κανένας από τους στόχους που είχαν τεθεί δεν πιάστηκε ακόμη αφού οι τιμές σχημάτισανα άλλα δυο και συνολικά 4 τοπικά χαμηλά στο εύρος 0,83 ως 0,8402 ευρώ χωρίς ακόμα να τα παραβιάσουν αφήνοντας περιθώρια να σκεφτόμαστε τρεις διαδοχικούς όλο και μικρότερους σχηματισμούς διπλού πυθμένα ο τελευταίος των οποίων ενεργοποιήθηκε ενδοσυνεδριακά χθες αλλά όχι και στο κλείσιμο. Είναι εμφανές ότι αν διασπαστούν καθοδικά αυτό θα συμβεί και στα 4 αυτά χαμηλά και θα θα είναι σαφής ένδειξη αλλαγής της τάσης.

Αντίθετα κάθε ανοδικός σχηματισμός που ενεργοποιείται θα καθιστά πιο πιθανή την ενεργοποίηση και του προηγούμενου μεγαλύτερου σχηματισμού.

Η ονοματοδοσία κυμάτων γίνεται βέβαια για συζήτηση αλλά αν είναι σωστή τότε θα πρέπει να θεωρούμε πιθανότερη τη διάσπαση της R κι όχι της S.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 

ΑΤΤ ανοδικό σενάριο

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *