ΔΕΙΚΤΗΣ ΥΨΗΛΗΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗΣ: Ανασκόπηση της εβδομάδας

Ο στόχος της μικρής διπλής κορυφής (Δ.Κ) πιάστηκε στην τελευταία συνεδρίαση της εβδομάδας και ίσως εκεί να τέλειωσε ένα 5κυματικό καθοδικό κι είναι ώρα για μια ανοδική αντίδραση.

Η ανοδική κίνηση από το σημαντικό χαμηλό της 21 Δεκεμβρίου που πλέον είναι και εβδομαδιαίο low fractal άρα ακόμα πιο σημαντική στήριξη έχει ήδη διορθωθεί σημαντικά κι ίσως δούμε μια ανοδική διόρθωση αν το επιτρέψει και το κλίμα στις ξένες αγορές.

Το πτωτικό χάσμα της Παρασκευής ολοκλήρωσε ένα σχηματισμό island reversal που τον βλέπουμε στο ημερήσιο διάγραμμα και αν δεν κλείσει άμεσα χαλάει με τη σειρά του ακόμα περισσότερο την τεχνική εικόνα κι ενισχύονται οι πιθανότητες να επαληθευτεί η τελευταία επικαιροποίηση του φίλου chiefsotos. Ήδη τίτλοι με σημαντικό ειδικό βάρος στον δείκτη όπως η ΑΛΦΑ  κυρίως αλλά κι η 3Ε έχουν πλησιάσει (η ΑΛΦΑ πολύ) το δικό τους χαμηλό της 21/12 κι αν το διασπάσουν πτωτικά αλλάζει η ημερήσια τάση τους κι είναι βέβαιο ότι θα το διασπάσει κι ο δείκτης. Στο χαμηλό αυτό είναι επίσης η στήριξη και για τους ΓΔ & ΔΤΡ.

Η μεσοπρόθεσμη τάση παραμένει μεν ανοδική αλλά κάτω από τις 1784 μονάδες θα γίνει ουδέτερη μεταθέτοντας το ενδιαφέρον στον κινητό των 20 εβδομάδων που για μένα είναι η πρώτη έστω και ασθενής στήριξη που δεν πρέπει να διασπαστεί καθοδικά.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΛΦΑ (LAAPS)

ΓΔ (TSAROS)

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *