EUROBANK: Διστακτική διόρθωση – ΓΔ (Chiefsotos)

Συχνές οι αναφορές τελευταία στη μετοχή οι τιμές της οποίας δεν μπόρεσαν να συνεχίσουν την άνοδο πάνω από τον μέγιστο στόχο του μεγάλου διπλού πυθμένα.

Η κίνηση των τελευταίων ημερών είναι ατασική αν κι η τάση στο ημερήσιο παραμένει τυπικά ανοδική, με την έννοια ότι δεν έχουν παραβιαστεί με κλείσιμο ούτε καν οι πρώτες ασθενείς στηρίξεις όπως βλέπουμε στο ημερήσιο.

Η γραμμή ενεργοποίησης του τελευταίου σχηματισμού διπλής κορυφής έχει συγκρατήσει τις τιμές στις 5 τελευταίες συνεδριάσεις.

Πρώτη ένδειξη καθοδικής αλλαγής η παραβίαση των 0,5704 ευρώ του κινητού 2ο ημερών κι η ενεργοποίηση του σχηματισμού του οποίου ο μέγιστος στόχος είναι στα 0,5348 ευρώ που σημαίνει ότι ακόμα κι έχουμε επίτευξη του δεν θα απειληθεί το χαμηλό της 21/12/20 όπου έχουμε το πιο κοντινό εβδομαδιαίο τοπικό χαμηλό κάτω από το οποίο μπαίνουν ερωτηματικά ακόμα και για τη μεσοπρόθεσμη τάση...

Καλό είναι να έχουμε κατά νου την τελευταία εκτίμηση του φίλου Διόφαντου για τις προσεχείς κινήσεις των τιμών της μετοχής.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

SP500 mini Δ.Κ

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *