ToughBuilt Industries, Inc. (NASDAQ : TBLT) by Architect (ΞΕΝΕΣ ΜΕΤΟΧΕΣ)

Εικονίδιο

Η ToughBuilt Industries, Inc. (TBLT) είναι μία σχετικά νέα εταιρεία/brand ‘ανθεκτικών’ αξεσουάρ και ρούχων εργασίας κ.α, με λιγότερους από 30 υπαλλήλους και κεφαλαιοποίηση περί τα 30εκ. δολλάρια, με έδρα στην Καλιφόρνια. Σταδιακά εισέρχεται και στα εργαλεία χειρός.

Τα τελευταία έτη, επεκτείνεται συνεχώς σε μεγάλες αλυσίδες της Αμερικής, όπως στα Lowe's Companies και τα Home Depot, Inc. (HD), αλλά πιο σημαντική ίσως είναι η είσοδός της σε ηλεκτρονικά κανάλια πωλήσεων (ειδικά στην Amazon) , η οποία φαίνεται να αποδίδει ακόμη περισσότερο, έχοντας σημαντική άνοδο πωλήσεων και εν μέσω πανδημίας. Πρόσφατα, εισήλθε μέσω AMAZON και στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου. Οι πωλήσεις μέσω Amazon, είναι συνεχώς ανοδικές

(Q1 $1,200,00, Q2 $1,350,000, Q3 $2,070,000- Q4 αναμένεται σύντομα)
https://www.amazon.com/stor...

Η αγορά του κλάδου δεν είναι μικρή, με marketleaders την STANLEY την BLACKnDECKER και την Caterpillar. Καθώς είναι low-tech κλάδος (και ολίγον μπανάλ-επενδυτικά), σημαντικότατο στοιχείο για το μέλλον της, είναι το χτίσιμο του BRAND (για την αναγνωρισιμότητα των σημάτων/προϊόντων) … κάτι στο οποίο φαίνεται να γίνεται αρκετά καλή δουλίτσα, με καλοσχεδιασμένα προϊόντα και αναγνωρίσιμα. Τα reviews των προϊόντων της στο AMAZON, είναι πολύ καλά.

H εταιρεία, από την είσοδο της με IPO (18εκατομ.) το 2018, έχει αναπτυχθεί με συνεχή άντληση κεφαλαίων από τις αγορές, με διάθεση νέων μετοχών. Ειδικότερα μέσα από ATM offerings, (μαζί με Warrants) , έχει στην πράξη δημιουργήσει έμμεσα πιέσεις στις υφιστάμενες μετοχές, οι οποίες έχουν μειωθεί πολύ ως αξία. Καλύπτεται μόνο από έναν αναλυτή, με στόχο τα 2.4 δολλάρια.
Το 3ο τρίμηνο (Q3), έφθασε για πρώτη φορά σε μικρή κερδοφορία (335k αντί 2.4εκ ζημιών το19)….και απομένει να φανεί αν θα συνεχιστεί αυτή η πορεία.

Γενικά, η δημοσίευση των τελευταίων αποτελεσμάτων το Q3 ήταν αρκετά εντυπωσιακή με άνοδο (σε επίπεδο τριμήνου) των πωλήσεων κατά 248% και μεικτών κερδών κατά 410%. Σε επίπεδο 9μήνου, οι πωλήσεις αυξήθηκαν 88%, με τις ζημιές ακόμη όμως να παραμένουν στα 6εκ. Δεν είναι σαφές, βεβαίως, αν αυτό οφείλεται σε κάποιες μαζικές παραγγελίες, ή σε οργανική άνοδο.

Όντας penny stock, στις 20 Ιανουαρίου, κρίνεται θεωρητικά η παραμονή στον Nasdaq…μέχρις στιγμής, δεν πληροί τα κριτήρια (έπρεπε να έχει 10συνεχείς συνεδριάσεις άνω του 1ος ευρώ αξία, για το οποίο έχει παρέλθει ήδη το όριο ως ημερομηνίες). Είναι πολύ πιθανόν, όμως, να δοθεί παράταση 120ημερών από το NASDAQ(δίνεται σε πολλές τελευταία).

Εικονίδιο

Σε κάθε περίπτωση, η τοποθέτηση εμπεριέχει σημαντικότατο ρίσκο, έως ότου ξεκαθαρίσει τι μέλλει γενέσθαι. Πιθανόν, με την παράταση από NASDAQ και μία σταθεροποίηση κερδοφορίας (έως το Μάρτιο θα έχουμε επιπλέον στοιχεία για όλο το 20 και κατόπιν το Q1 του 21), η εταιρεία να αξίζει επενδυτικά. Έως τότε, παραμένει στοίχημα υψηλού ρίσκου/απόδοσης, με το 1ευρώ/μετοχή να αποτελεί κομβικό σημείο.

Εικονίδιο

ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ

Εδώ, ΜΟΝΟ σε αυτή την κατηγορία αναρτήσεων που θα έχει το διακριτικό τίτλο "ΞΕΝΕΣ ΜΕΤΟΧΕΣ" , γράφετε ότι σχόλιο έχετε για ξένες μετοχές ή κρυπτονομίσματα.

Όσα αφορούν δείκτες & μετοχές ΧΑΑ, θα γράφονται MONO στην άλλη καθημερινή ανάρτηση που γνωρίζουμε τόσα χρόνια.

Για ξένους δείκτες καθώς και commodities, ζεύγη νομισμάτων μπορείτε να γράφετε σε όποια κατηγορία θέλετε.

Προσοχή ΜΗΝ ΜΠΛΕΞΕΤΕ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ. Τα σχόλια για θέματα που δεν άπτονται αυτής της κατηγορίας πρέπει να τα βάζετε στην εκάστοτε τελευταία ανάρτηση της άλλης κατηγορίας (για ΧΑΑ κλπ) και όχι στη τελευταία που βλέπετε μόλις εισέρχεστε στο soltrade.

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *