ΓΔ: Οι εκτιμήσεις του Chiefdotos και του Διόφαντου – ΟΛΠ, ΕΛΛΑΚΤΩΡ: Ενδείξεις αλλαγής της βραχυπρόθεσμης τάσης – ΔΤΡ, EUROBANK, JUMBO

Κρίσιμες οι επόμενες 1-2 ημέρες και πλέον ρίχνω στο τραπέζι και το άκρως επιθετικό σενάριο.
-Πράσινη αρίθμηση: τελείωσε i:3:C σαν Ld και μέχρι το 800-778 μπορεί να κατεβεί σαν ii:3:C. Από εκεί και πέρα πάμε στο 1000αρικο.(Θα γίνει βίαια και θα μπουν μονάχα οι υποψιασμένοι καθότι το iii:3 θα βγάλει πολύ μεγάλη δύναμη.
-Άσπρη αρίθμηση: τέλειωσε v:A σαν Εd και πάμε για 721-658 σαν Β:Υ. (Θα γίνει επίσης βίαια και δεν θα προλάβει να βγει κανείς.) Έπειτα πάμε πάνω.

Υ.Γ.1: Για να προλάβω τους κακοπροαίρετους, το LD μπορεί να πάρει τη μορφή είτε 5-3-5-3-5 (κλασική θεωρία) είτε 3-3-3-3-3 (θεωρία των νεοκυματιστών).
Υ.Γ.2: Όπως καταλαβαίνετε από τα σημεία αυτά μιλάμε για κίνηση ως 25% ανόδου ή ως 15% πτώσης, επομένως και μετοχές και λεφτά.

Επικαιροποίηση ΓΔ (Διόφαντος)

Κατά την εκτίμησή μου βρισκόμαστε στο κύμα (Β) (exp flat) του κύματος (Υ)
ενός (W)(X)(Y) όπως κατ'επανάληψη έχω δείξει.
Αν κύμα c=1.618* κύμα a τότε ο στόχος είναι 738 μονάδες.
Το 23,6% της διόρθωσης του κύματος Α βρίσκεται στις 745 μονάδες.
Το 38,2% της αυτής διόρθωσης βρίσκεται στις 710 μονάδες.
Έπειτα θα ακολουθήσει το κύμα (C) που για μένα βασικός στόχος είναι οι 904 μονάδες

Εικονίδιο

Να δούμε και μερικά μικρά και πεζά από το καθημερινό σκανάρισμα στο πινακάκι...

Δυο τίτλοι κοκκίνισαν σήμερα στη στήλη της ημερήσιας τάσης αφού παραβίασαν το χαμηλότερο από τα δυο τελευταία τους τοπικά χαμηλά.

Στο ΟΛΠ μάλιστα ενεργοποιήθηκε κι ένας μίνι σχηματισμός καθοδικής αναστροφής που μπορεί να δώσει κίνηση ως τα 18,24 ευρώ. Η τάση αλλάζει πάλι πάνω από τα 20 ευρώ.

Στην ΕΛΛΑΚΤΩΡ οι δυο αντίθετοι σχηματισμοί σχηματίζουν ένα range τιμών και δεν διαφαίνεται κάποια στήριξη πριν την περιοχή των 1,30 ευρώ. Η τάση αλλάζει πάλι με υπέρβαση της τελευταίας κορυφής.

Οι τιμές κάποιων σημαντικών τίτλων όπως η ΑΛΦΑ, η ΕΤΕ, η ΟΤΟΕΛ επίσης πλησίασαν τις στηρίξεις τους και ίσως κοκκινίσουν από αύριο αν δεν έχουμε αλλαγή στο κλίμα της αγοράς

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΤΡ (SAL), (ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ)

ΕΥΡΩΒ (ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ)

ΜΠΕΛΑ Ενεργοποίηση καθοδικού σχηματισμού

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *