Επικαιροποίηση μέτρησης ΓΔ (SAL, TSAROS) – FTSE: Εβδομαδιαία ανασκόπηση

ΓΔ Επικαιροποίηση μέτρησης.

Μελετώντας σχολαστικά τη πρόσφατη κίνηση του ΓΔ από το χαμηλό των 749μ, εκτιμάται πως το ανοδικό κύμα 1 ολοκληρώθηκε τελικά στη κορυφή των 818μ της 29/12/20 με επεκταμένο κύμα (5)1. Η επακολουθούμενη συσσώρευση ως το χαμηλό της 5/1 αποτέλεσε  πιθανότατα το διορθωτικό κύμα 2 και πλέον βρισκόμαστε στα αρχικά στάδια  του αναμενόμενου ανοδικού κύματος 3{3}[3].

Άμεση κίνηση εντός του ανοδικού καναλιού Τ και υπέρβαση του υψηλού των 827μ σημείου που ορίζει ΚΑΙ τo σημαντικότατο projection ratio 141% της διορθωτικής κίνησης 804μ-749μ θα επιβεβαιώσουν την μέτρηση που οδηγεί στον ελάχιστο στόχο των 1000μ.

Δείτε και την αντίστοιχη επικαιροποίηση για τον δείκτη από τον φίλο Δημήτρη εδώ.

FTSE

Ο σχηματισμός του διπλού πυθμένα παραμένει μεν ενεργοποιημένος για 8η μέρα χωρίς όμως να δώσει κάποια κίνηση αφού οι τράπεζες διορθώνουν. Το σημαντικό στοπ παραμένει στο χαμηλό της 21ης του Δεκέμβρη όπου πλέον έχουμε κι εβδομαδιαίο τοπικό χαμηλό.

Στα επίπεδα των μπλε fibo της προέκτασης του πρώτου ανοδικού από τον Μάρτιο είναι οι επόμενες πιθανές ανοδικές στάσεις του δείκτη που διέσπασε και το 61,8% του μεγάλου πτωτικού, στα πλαίσια και των μετρήσεων για τον ΓΔ παραπάνω.

Όπως βλέπουμε στο μηνιαίο το ενδεχόμενο να δοκιμάσουμε την αντίσταση της R είναι πλέον πολύ κοντά δεδομένου ότι η τάση παραμένει ανοδική και στα τρία time frames.

Τον πιο σημαντικό ρόλο για τη συνέχεια θα τον παίξουν οι αγορές των ΗΠΑ όπου οι μεγάλοι δείκτες έκαναν κι άλλο υψηλότερο υψηλό καθ'οδόν προς τον μέγιστο στόχο των γνωστών σχηματισμών διπλού πυθμένα.

ΔEITE AKOMH

ΓΔ (GERIS)

ΓΔ (JIM MARCUS)

Αποκλίσεις εβδομαδιαίου RSI σε δείκτες & τράπεζες - ΔΤΡ

ΜΠΕΛΑ

ΓΔ/ΔΤΡΓΔ (GOLDFISH)

FTSE (ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ)

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *