ΓΔ, ΕΛΠΕ, ΕΧΑΕ, ΕΛΛΑΚΤΩΡ, ΜΟΗ, EUROBANK, INTRAKOM: Όρια και σενάρια

Η τεχνική εικόνα του δείκτη παραμένει σαφέστατα ανοδική σε όλα τα χρονοπαράθυρα από μεσο-μάκρο και κάτω. Ενδεικτική η εικόνα και του φίλου SAL με τις κυματικές του εκτιμήσεις. Ο σχηματισμός διπλού πυθμένα στην περιοχή 750 παραμένει ενεργοποιημένος πάνω από τις 802,70 μονάδες και τίποτε ακόμα δεν προξενεί ανησυχίες εκτός ίσως της αρνητικής απόκλισης που βλέπουμε και σε αυτό το διάγραμμα.

Μόνο σε περίπτωση αλλαγής της ημερήσιας τάσης που θα σηματοδοτούσε η ακύρωση του σχηματισμού με κίνηση κάτω από τις 749,59 μονάδες θα άλλαζε την εικόνα και χτυπούσε συναγερμό. Από που όμως θα μπορούσαν να ακουστούν τα απαραίτητα καμπανάκια συναγερμού;

Παρακάτω θα δούμε μερικούς τίτλους που ναι μεν είναι σε ανοδική τάση αλλά έχουν ήδη έτοιμα κάποια σενάρια - σχηματισμούς αντιστροφής (Δ.Κ) που θα μπορούσαν να ισχυροποιηθούν ως πιθανότητα σε περίπτωση που παραβιαστούν οι οριζόντιες στηρίξεις που θα δούμε στα διαγράμματά τους με τις πορτοκαλί γραμμές από το χαμηλότερο από τα δυο τελευταία ημερήσια τοπικά χαμηλά τους που δεν είναι άλλο από τον πυθμένα τους την 21η Δεκεμβρίου όπως και στον δείκτη. Η επιλογή τους έγινε λόγω ομοιότητας των σεναρίων που βασικά είναι οι σχηματισμοί διπλής κορυφής σε συνδυασμό με τις αρνητικές αποκλίσεις στον RSI στα περισσότερα από τα διαγράμματα.

Ανοδική διάσπαση των κορυφών εξυπακούεται ότι ακυρώνει τα σενάρια αντιστροφής κι ενισχύει την ανοδική εικόνα η οποία συνάδει και με την εικόνα των ξένων δεικτών που μετά από διόρθωση μιας συνεδρίασης οδεύουν σε νέα ιστορικά υψηλά.

ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ

Όλα τα σχόλια που αναφέρονται σε ξένες μετοχές και crypto θα πρέπει να αναρτώνται στις αναρτήσεις με την ένδειξη ΞΕΝΕΣ ΑΓΟΡΕΣ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΤΡ (OPTIMIST)

ΕΥΡΩΒ (ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ)

ΓΔ, FTSE (NEK) 

ΜΙΓ (ΤΑΣΟΣ)

ΠΛΑΙΣ (LORAC)

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *