BLUEBIRD BIO (NASDAQ:BLUE – Ξένες μετοχές) – by ALDEVARAN

Ένα από τα στοιχήματα της νέας χρονιάς.
Η Bluebird bio (BLUE) είναι από τους πρωτοπόρους στις γονιδιακές θεραπείες και διαθέτει από τα πιο προχωρημένα προγράμματα.

Εικονίδιο

Λαμβάνοντας υπόψη τα ορόσημα που αναμένεται να έχει το 2021 η κεφαλαιοποίηση των 3Β μου φαίνεται μικρή.

- Αρχές του χρόνου θα έχουμε την πρώτη θεραπεία για την Μεσογειακή Αναιμία, Β-Θαλασσαναιμία στην Γερμανία, αφού έχει ήδη εγκριθεί στην ΕΕ και άλλες χώρες με την ονομασία Zynteglo. Αφού λόγω της πανδημίας υπήρξαν πολλές καθυστερήσεις φαίνεται ότι έφτασε η ώρα. Θα υποβληθεί για έγκριση και από την FDA μέχρι τα μέσα του έτους.( κόστος θεραπείας 1.5Μ)
- Στις 27/03/21 υπάρχει προγραμματισμένο ραντεβού με την FDA για την έγκριση της θεραπειας τύπου CAR-T για το πολλαπλό μυέλωμα ένα πρόγραμμα σε συνεργασία με την BRISTOL MYERS SQUIBB, η οποία έχει αγοράσει τα δικαιώματα για τις εκτός ΗΠΑ πωλήσεις
- Μέσα στο 2021 αναμένεται και η αίτηση για την κυκλοφορία της θεραπείας για την πάθηση ALD μια σπάνια κληρονομική ασθένεια.

Η εταιρία έχει 1.3Β στο ταμείο της αρκετά για να υλοποιήσει το επιχειρησιακό της πλάνο ως το 2023. Μέσα στο 2020 είχε κάποια πισωγυρίσματα από την fda όπως πολλές εταιρίες στο πεδίο των γονιδιακών θεραπειών, εξού και η πίεση στην τιμή. Στα μάτια τα δικά μου είναι μια καλή υποψήφια για εξαγορά με μικρό ρίσκο για πιο κάτω από εδώ. Έχω μετοχές της εταιρίας και θα συμβούλευα οποιονδήποτε να κάνει και την δική του έρευνα πριν πάρει επενδυτικές αποφάσεις.

 

ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ

Εδώ, ΜΟΝΟ σε αυτή την κατηγορία αναρτήσεων που θα έχει το διακριτικό τίτλο "ΞΕΝΕΣ ΜΕΤΟΧΕΣ" , γράφετε ότι σχόλιο έχετε για ξένες μετοχές ή κρυπτονομίσματα.

Όσα αφορούν δείκτες & μετοχές ΧΑΑ, θα γράφονται MONO στην άλλη καθημερινή ανάρτηση που γνωρίζουμε τόσα χρόνια.

Για ξένους δείκτες καθώς και commodities, ζεύγη νομισμάτων μπορείτε να γράφετε σε όποια κατηγορία θέλετε.

Προσοχή ΜΗΝ ΜΠΛΕΞΕΤΕ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ. Τα σχόλια για θέματα που δεν άπτονται αυτής της κατηγορίας πρέπει να τα βάζετε στην εκάστοτε τελευταία ανάρτηση της άλλης κατηγορίας (για ΧΑΑ κλπ) και όχι στη τελευταία που βλέπετε μόλις εισέρχεστε στο soltrade.

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *