ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΕΙΚΤΗΣ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ: Στην γραμμή εκκίνησης του 2021

ΓΔ

Με τη ματιά του Δημήτρη (Tsaros)

Μαζί με τις ευχές μου για υγεία ευτυχία και πρόοδο σε όλους , δίνω και την αισιόδοξη σκέψη μου για το ΓΔ το 2021
Μια τόσο μακρινή εκτίμηση βέβαια έχει και μεγαλύτερη πιθανότητα να τροποποιηθεί στην πορεία. Η επενδυτική στρατηγική του καθενός πρέπει να καθορίζεται μέρα με τη μέρα.
Μιας και η εκτίμηση είναι ότι είμαστε σε κύμα {3} ακυρώνεται με διόρθωση που υπερβαίνει το 50% του κάθε φορά διορθούμενου κύματος.

Εικονίδιο

Εκτίμηση στην κοντινή του εικόνα 60 min

Εικονίδιο

Σύμφωνα με τα σημεία που παρακολουθούμε ο Δημήτρης πιθανότατα τα βλέπει καλά αφού η τάση εξακολουθεί βέβαια να είναι ανοδική σε όλα τα χρονοπαράθυρα χωρίς σημαντική διόρθωση. Οι πιθανοί προορισμοί παραμένουν όπως παρουσιάστηκαν στις 7/12.

Ένα πρόβλημα μπορεί να προκύψει αν δεν σπάσει η αρνητική απόκλιση που διαφαίνεται στο εβδομαδιαίο.

Και οι 4 σημαντικότεροι δείκτες ως γνωστόν έχουν αντίστοιχες αποκλίσεις και στο ημερήσιο

Ας δούμε και από που ξεκινά το 2021 στο πινακάκι μας. Τα στοπ παραμένουν όπως τα είδαμε και στις 27/12 μόνο που αυτό το βλέπουν όλοι. Μαέστροι και σολίστες...

Να κλείσουμε με μια ματιά στα μηνιαία των τραπεζών όπου βεβαίως ξεχωρίζει 1η και καλύτερη στην κατάταξη η ΕΤΕ, όχι μόνο γιατί είναι η μόνη που δεν έσπασε τα χαμηλά του Μαρτίου αλλά έφθασε. μόνη αυτή και στο 61,8% διόρθωσης της πτώσης. Έπιασε επίσης τον στόχο του σχηματισμού αναστροφής όπως και η ΕΥΡΩΒ που είναι 2η στην κατάταξη. Η ΑΛΦΑ παραμένει 3η αφού παρά την εντυπωσιακή της αντίδραση έφθασε μόλις στο 38,2%.

ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ

Όλα τα σχόλια που αναφέρονται σε ξένες μετοχές και crypto θα πρέπει να αναρτώνται στις αναρτήσεις με την ένδειξη ΞΕΝΕΣ ΑΓΟΡΕΣ.

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *