ΑΒΑΞ: Ένδειξη αλλαγής τάσης στη μεγάλη εικόνα

Υπέρβαση δυο μαζεμένων τοπικών μηνιαίων υψηλών στα 0,64 όπου είχε αποτύχει να τα διασπάσει και πρόσφατα όπως θα δούμε στα διαγράμματα που ακολουθούν και πλέον έχουμε σαφή ένδειξή ότι αλλάζει η μεσομακροπρόθεσμη τάση των τιμών. Η διάσπαση συνέπεσε και με ενεργοποίηση μεγάλου διπλού πυθμένα με στόχους πολύ πάνω από την επόμενη αντίσταση στα υψηλά του 2018. Αυτό που χρειάζεται προσοχή είναι η αρνητική απόκλιση.

Αντίστοιχη ένδειξη είχε δοθεί πριν από εβδομάδες στο εβδομαδιαίο και δικαιώνεται με την εξέλιξη ως τώρα. Οι τιμές πέρασαν και την ισότητα με το πρώτο ανοδικό από τα χαμηλά του Μαρτίου.

Στο ημερήσιο η βουτιά της 21/12 δεν είχε καμιά συνέχεια και καμιά σημασία για την βραχυπρόθεσμη τάση παρ'ότι διέσπασε ενδοσυνεδριακά τις στηρίξεις. Μοναδικό θέμα κι εδώ η διπλή αρνητική απόκλιση.

ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ

Όλα τα σχόλια που αναφέρονται σε ξένες μετοχές και crypto θα πρέπει να αναρτώνται στις αναρτήσεις με την ένδειξη ΞΕΝΕΣ ΑΓΟΡΕΣ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΤΡ Ματιές στη μεγάλη εικόνα, Κρυφή απόκλιση - ΕΚΜΟ 20 μηνών

ΔΤΡ εδώ κι εδώ (ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ)

ΜΙΓ (ΤΑΣΟΣ)

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *