ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΕΙΚΤΗΣ, ΔΕΙΚΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ: Επικαιροποίηση του Τσάρου – FTSED: Σε ανοδική τάση

Πιθανή κορύφωση για την αγορά μας. Η επιστροφή του δείκτη στην περιοχή των 800 μ. μετά την σύντομη διόρθωση στις 759 μ. και η παραμονή στα επίπεδα αυτά μας οδηγεί στη αναθεώρηση αρίθμησης του τελευταίου κύματος και δίνει μεγάλη πιθανότητα με 3=5 να δούμε τον επόμενο στόχο fibo 824 μ.Στην περίπτωση που οδηγηθούμε σ΄αυτό το σημείο η μακροπρόθεση εκτίμηση (αρίθμηση) για το δείκτη διαμορφώνεται ως εξής.
Κύμα (1) (469,55-688,67)
Κύμα (2) (688,67-550,11 )
Κύμα (3) (550,11-824,.. ) ακολουθεί διόρθωση κύμα (4) πιθανό τρίγωνο και τέλος πρώτου μεγάλου ανοδικού κύμα (5) 907μ.

Ο ΔΤΡ δεν διέσπασε τις 540 μ. οπότε μας έχει στην αναμονή. Στην περίπτωση ανοδικής διάσπασης του 540 μ. επόμενος στόχος 572 μ.
Εικονίδιο

O FTSED δεν παρέμεινε τελικά ούτε μια μέρα κάτω από την οριζόντια στήριξή του και ήδη διέσπασε και πάλι ανοδικά την οριζόντια αντίστασή του πιστοποιώντας ότι η ένδειξη αλλαγής της ημερήσιας τάσης σε καθοδική ήταν παραπλανητική. Όπως κι οι άλλοι δείκτες βέβαια έχει κι αυτός την απόκλισή του

ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ

Όλα τα σχόλια που αναφέρονται σε ξένες μετοχές και crypto θα πρέπει να αναρτώνται στις αναρτήσεις με την ένδειξη ΞΕΝΕΣ ΑΓΟΡΕΣ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΛΠΕ (Λουκάς)

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *