JP MORGAN, McDONALD’s, BTC/USD by LAAPS (ΞΕΝΕΣ ΜΕΤΟΧΕΣ/CRYPTO)

Εικονίδιο

Εικονίδιο

Εικονίδιο

Εικονίδιο

Εδώ, σε αυτή την κατηγορία αναρτήσεων που θα έχει το διακριτικό τίτλο "ΞΕΝΕΣ ΜΕΤΟΧΕΣ" , γράφετε ΜΟΝΟ ότι σχόλιο έχετε για ξένες μετοχές ή κρυπτονομίσματα. Όσα αφορούν δείκτες & μετοχές ΧΑΑ, θα γράφονται στην άλλη καθημερινή ανάρτηση που γνωρίζουμε τόσα χρόνια.

Για ξένους δείκτες καθώς και commodities, ζεύγη νομισμάτων μπορείτε να γράφετε σε όποια κατηγορία θέλετε.

Προσοχή ΜΗΝ ΜΠΛΕΞΕΤΕ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ. Τα σχόλια για θέματα που δεν άπτονται αυτής της κατηγορίας πρέπει να τα βάζετε στην εκάστοτε τελευταία ανάρτηση της άλλης κατηγορίας (για ΧΑΑ κλπ) και όχι στη τελευταία που βλέπετε μόλις εισέρχεστε στο soltrade.

Όταν αναφέρεστε σε κάποιο από τα περιλαμβανόμενα σε αυτή την κατηγορία, να γράφετε την πλήρη ονομασία καθώς και την κωδική ονομασία του τίτλου ή του προϊόντος που αναφέρεστε ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ για να φτιάχνω και τις ετικέτες τους σιγά σιγά αλλά και για να καταλαβαίνουν κι οι αναγνώστες σε τι αναφέρεστε.

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *