FTSE, ΓΔ, ΔΤΡ, ALPHABANK, ETE, EUROBANK, ΠΕΙΡΑΙΩΣ, ΕΛΛΑΚΤΩΡ, ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ

Διόρθωση των τιμών αφού ο ημερήσιος RSI παραέγινε υπεραγορασμένος με τις τιμές να φθάνουν στο 62% διόρθωσης όλης της πτώσης για πρώτη φορά όπως βλέπουμε στο εβδομαδιαίο που ακολουθεί.

Η ταχύτατη άνοδος των τιμών οδήγησε τον εβδομαδιαίο RSI σε επίπεδα υψηλότερα από τα αντίστοιχα πριν την πτώση οπότε παρακολουθούμε την πιθανή κρυφή αρνητική απόκλιση. Στο διάγραμμα μπορούμε ακόμα να δούμε τις δυο προηγούμενες κανονικές αποκλίσεις  που συνέπεσαν με την έναρξη πολύ σημαντικών κινήσεων. Η τάση είναι βέβαια ανοδική τόσο σε βραχυπρόθεσμο όσο και μεσομακροπρόθεσμο ορίζοντα κι αυτό προϊδεάζει ότι θα δούμε και υψηλότερες τιμές ανεξάρτητα από την διόρθωση.

Η πιθανή κρυφή απόκλιση του εβδομαδιαίου που παρατηρείται και στον ΓΔ, οφείλεται αποκλειστικά στις τράπεζες όπως βλέπουμε στα διαγράμματα που ακολουθούν

Ας δούμε και τον ΕΛΛΑΚΤΩΡΑ με κάποιες εντυπωσιακές συμπτώσεις αντιστάσεων και στηρίξεων στις γραμμές τάσης.

Οι εξελίξεις που έχουν δρομολογηθεί διέκοψαν την άνοδο και τώρα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν θα κρατήσουν οι οριζόντιες στηρίξεις του ημερήσιου που τις βλέπω πολύ σημαντικές. Αν χαθούν δεν βλέπω να υπάρχουν σοβαρά εμπόδια ως τη βάση της ανοδικής σφήνας που διασπάστηκε την Πέμπτη. Για την ώρα πάντως η τάση παραμένει ανοδική σε ημερήσιο και εβδομαδιαίο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΜΥΤΙΛ Μ. ΑΝ. ΩΚΩ

ΜΠΕΛΑ

ΤΕΝΕΡΓ

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *