JUMBO, AEGEAN AIRLINES: Οι σημειώσεις της ημέρας

Διάσπαση της γραμμής τάσης αλλά η τάση αλλάζει θα δώσει ενδείξεις για καθοδική αλλαγή αν χαθούν και τα 14,25 ευρώ αν και η κύρια στήριξη θεωρώ πως βρίσκεται λίγο χαμηλότερα στα 13,72.Στο εβδομαδιαίο η αλλαγή τάσης έγινε την τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου με την παραβίαση των 15,12 ευρώ και για την ώρα η αντίσταση βρίσκεται στο υψηλό της αντίδρασης από τον Μάρτιο όταν δεν κατάφερε να κλείσει το πτωτικό χάσμα στα 18,35.

Σε κάθε περίπτωση η ελάχιστη απαίτηση είναι η ανοδική διάσπαση της R που πάει να αποτύχει για 5η φορά σε εβδομαδιαίο κερί.

Και μια ματιά στη μεγάλη εικόνα όπου σύμφωνα με τα ματζούνια που βλέπουμε στο μηνιαίο είμαστε σε καθοδική τάση ή το πολύ ουδέτερη μετά την τελευταία αντίδραση από τα χαμηλά των 11,80 ευρώ που σηματοδοτήθηκε από μια ωραιότατη ανοδική απόκλιση. Εγώ από όλα τα ματζούνια εμπιστεύομαι περισσότερο τον ΕΚΜΟ 4Υ του προηγούμενου μήνα ο οποίος εν προκειμένω μου λέει ότι θέλουμε κλείσιμο της χρονιάς πάνω από 15,75 για να μιλάμε για ένδειξη ανοδικής αλλαγής στο μεσομακροπρόθεσμο.

Αντίθετα στην ΑΡΑΙΓ η τάση είναι ανοδική σε ημερήσιο κι εβδομαδιαίο και σήμερα είχαμε την ανοδική διάσπαση του πρόσφατου υψηλού. Αν το κύμα που ξεκίνησε από το χαμηλό των 3,75 ευρώ, κάτω από το οποίο αλλάζει η ημερήσια τάση, φθάσει στην ισότητα με το πρώτο κύμα της αντίδρασης τότε θα έχει επιτευχθεί και ο μέγιστος στόχος της διάσπασης της μεγάλης κατερχόμενης σφήνας. Η διαφαινόμενη αρνητική απόκλιση ίσως είναι ένα πρόβλημα αλλά η κίνηση δεν τέλειωσε για να το πούμε πιο σίγουρα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΤΡ Επικαιροποίηση (ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ)

ΓΔ (Μ. ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ)

REVOIL

ΒΙΟΚΑΡΠΕΤ

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *