ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΕΙΚΤΗΣ: Σημειώσεις για τα σημάδια της διόρθωσης

Περισσότερο και από τις αποκλίσεις στο ωριαίο διάγραμμα που αναφέρονταν στις τελευταίες αναρτήσεις ή στα σχόλιά τους εκτιμώ ότι πιο καθοριστικό ήταν αυτό το 87,15 του ημερήσιου RSI στην συνεδρίαση της Τετάρτης ως ένδειξη ότι επίκειται διόρθωση αν μη τι άλλο για την αποσυμπίεσή του.

Το κερί της Τετάρτης ήταν τελικά κερί πιθανής αναστροφής σύμφωνα με τη θεωρία υπό την προϋπόθεση της επιβεβαίωσής του που ήρθε άμεσα όπως βλέπουμε στο ημερήσιο διάγραμμα αλλά και στην ανάρτηση του φίλου Μ. Αγγελίδη.

Η πορεία των τραπεζών θα παίξει καθοριστικό ρόλο στη συνέχεια κι ο φίλος Διόφαντος κατέθεσε τη δική του εκτίμηση που τις βλέπει να διορθώνουν ως και 38.2% της εκπληκτικής ανοδικής κίνησής τους.

Το πρώτο fibo 23,6% ή και το ανοδικό χάσμα ανοίγματος που κλείνει στις 736,92 μονάδες είναι τα 2 πρώτα επίπεδα που μπορούν δώσουν στήριξη σε περίπτωση έντονης καθοδικής συνέχειας. Προσωπικά πάντως δεν μπορώ να ονοματίσω κύματα σε αυτή την ξέφρενη άνοδο των τιμών του δείκτη κι έτσι η προοπτική διόρθωσης όλης της κίνησης δεν είναι ασφαλής εκτίμηση και κατά συνέπεια ούτε και τα επίπεδα fibo.

Την εκτίμηση του φίλου Νεκτάριου μπορούμε να τη δούμε εδώ. και έχει ενδιαφέρον αφού προσδιορίζονται κάποια σημαντικά επίπεδα για την συνέχεια.

Στο πινακάκι μας δεν άλλαξε το χρώμα πουθενά μεν αλλά οι τίτλοι με το κίτρινο χρώμα στην πρώτη στήλη αυξήθηκαν κι αυτό σημαίνει ότι περισσότερες μετοχές είναι πιθανό να δουν τις στηρίξεις που αναφέρονται στη στήλη της ημερήσιας τάσης να παραβιάζονται πρώτες αν συνεχιστεί η διόρθωση.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΦΡΛΚ Δ.Κ

ΜΙΓ

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *