ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟΙ ΚΙΝΗΤΟΙ

Και οι 4 μετοχές βρίσκονται πλέον πάνω και από τον απλό 200ρη κινητό που τον διέσπασε τελευταία και η ΠΕΙΡ. Όλες ανεξαιρέτως έχουν υπερδιπλασιάσει τις τιμές τους σε σχέση με τα χαμηλά της 30 Οκτωβρίου έχοντας μόνο μικροδιορθώσεις.

Οι περισσότεροι από τους σχολιαστές μας που ανεβάζουν διαγράμματα εκτιμούν ότι η κορύφωση στην αγορά και άρα μια μεγαλύτερη διόρθωση δεν αργεί. Τελευταία εκτίμηση που είδα ήταν του Μ. Αγγελίδη εδώ. Εγώ προσωπικά δεν βλέπω με τις λίγες γνώσεις μου κάτι περισσότερο από κάποιες αποκλίσεις σε 60λ διαγράμματα στους δείκτες και κάποιες λίγες μετοχές αλλά δεν ξέρω κατά πόσο αυτές οι μικροαποκλίσεις συνιστούν προειδοποίηση για μεγαλύτερη διόρθωση από αυτές (π.χ) που παρατηρήσαμε στο διάγραμμα της ΑΛΦΑ, οπότε παραμένω αναποφάσιστος αν θα πρέπει να αγνοήσω τη δυνατή ανοδική τάση.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΤΙΤΑΝ

ΟΛΠ Επικαιροποίηση

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *