ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΕΙΚΤΗΣ, ΔΕΙΚΤΗΣ ΥΨΗΛΗΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗΣ, ΕΤΕ, EUROBANK: Σημειώσεις για την επόμενη στάση

Σαφέστατες πλέον οι ενδείξεις ότι η τάση είναι ανοδική σε όλα τα εξεταζόμενα χρονοπαράθυρα έως και το μεσο - μακροπρόθεσμο όπως παρουσιάστηκε σε όλες τις τελευταίες αναρτήσεις για τον δείκτη και το ερώτημα είναι το που θα κάνει καμιά σοβαρή στάση - διόρθωση. Πολύ ενδιαφέροντα διαγράμματα μπήκαν στις δυο τελευταίες αναρτήσεις στο μπλογκ από τους φίλους σχολιαστές μας και έχουν προβληθεί στα "ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ".

Παρακάτω θα δούμε δυο διαγράμματα ένα εβδομαδιαίο κι ένα ημερήσιο από τις σημειώσεις με τρία πιθανά σημεία ενδιαφέροντος χωρίς άλλα σχόλια.

Ακόμα δυο διαγράμματα με ειδικό ενδιαφέρον μου έστειλε πριν λίγο ένα ακόμα φίλος που δεν ανεβάζει τις εκτιμήσεις του στο discuss. Το ενδιαφέρον είναι ο παραλληλισμός της τωρινής κίνησης της αγοράς με την περίοδο 1996 - 1997.

Οι σημειώσεις για τον FTSE είναι εδώ, και τις ΕΤΕ κι ΕΥΡΩΒ εδώ κι εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

FTSEM

ΑΒΑΞ Μ.

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *