ΟΠΑΠ: Ενδείξεις αλλαγής της κυρίαρχης τάσης – ΓΔ, ΔΤΡ: Η ματιά των φίλων του Soltrade.gr

Η πτώση σταμάτησε τελικά εκεί που σημειώναμε στην τελευταία ανασκόπηση του Οκτωβρίου και στο κερί του Νοεμβρίου άλλαξε ξανά η τάση αφού διασπάστηκαν 4 τοπικά εβδομαδιαία υψηλά.

Η κυρίαρχη τάση πλέον έχει δώσει σαφείς ενδείξεις ότι είναι ανοδική από το τέλος του Νοεμβρίου και αυτό φαίνεται να επιβεβαιώνεται στις πρώτες συνεδριάσεις του Δεκεμβρίου. Ήδη ξεπεράστηκε το 61,8% όλου του πτωτικού και οι τιμές έχουν πάρει σχεδόν 50% από τα χαμηλά στο τέλος του Οκτωβρίου.

Στην συνεδρίαση της Πέμπτης πιάστηκε και ο πρώτος στόχος της διάσπασης της κατερχόμενης αποκλίνουσας σφήνας κι απομένουν ο τελικός στόχος της λίγο ψηλότερα και μετά η ισότητα με το προηγηθέν πρώτο κύμα της αντίδρασης από τα χαμηλά της πτώσης.

Η αρίθμηση των κυμάτων στο ημερήσιο διάγραμμα μπαίνει βέβαια για συζήτηση αλλά αν στέκει τότε μπορούμε να περιμένουμε ένα ανοδικό υπόλοιπο πριν την πρώτη σοβαρή διόρθωση.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΤΡ (ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ)

ΓΔ, ΔΤΡ (Tsaros)

ΓΔ (Chiefsotos)

Σκέψεις για ΓΔ

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *