MOTOR OIL: Ανασκόπηση στη μικρή και τη μεγάλη εικόνα

Πτωτική η τάση στη μεσο-μακροπρόθεσμη εικόνα παρά την αντίδραση για την οποία μας προϊδέασε η θετική απόκλιση στον RSI που δεν ακολούθησε σε χαμηλότερα χαμηλά από αυτά του Μαρτίου.

Βελτίωση της μεγάλης εικόνας θα έχουμε με υπέρβαση του μηνιαίου τοπικού υψηλού του Ιουνίου που για την ώρα είναι προϋπόθεση για την αλλαγή και της εβδομαδιαίας τάσης που επίσης παραμένει πτωτική. Η απότομη πτώση όμως δεν επέτρεψε την δημιουργία δεύτερου high fractal χαμηλότερα.

Ελάχιστη απαίτηση για να συνεχίσει την ανοδική κίνηση θα είναι η παραμονή πάνω από τον κινητό των 20 εβδομάδων. Υπό παρακολούθηση η πιθανή κρυφή αρνητική απόκλιση των τιμών που δεν έκαναν υψηλότερα από τον Ιούνιο όπως ο RSI.

Στο ημερήσιο αντίθετα η τάση είναι ανοδική όσο παραμένει πάνω από τα 9,95 ευρώ αφού χαμηλότερα αλλάζει με όρους fractals. Η πιθανότητα να έχουμε οπισθοχώρηση είναι ανοικτή αν πιστέψουμε και την διπλή αρνητική απόκλιση του ημερήσιου RSI η οποία όμως θα μπορούσε να αρθεί με μια δυνατή ανοδική κίνηση.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 

ΑΔΜΗΕ (Nikdan)

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *