ALPHA BANK, LAMDA DEVELΟPMENT: Ενδείξεις αλλαγής της μεσοπρόθεσμης τάσης

Οι δυο τίτλοι μαζί με τον ΟΤΕ παραβίασαν σήμερα τις οριζόντιες αντιστάσεις από το υψηλότερο των δυο τελευταίων εβδομαδιαίων τοπικών υψηλών παρέχοντας έτσι σαφείς ενδείξεις για αλλαγή της μεσοπρόθεσμης τάσης τους με όρους fractals. Στον ΟΤΕ όπως είδαμε στην πρόσφατη ανασκόπηση η αντίσταση ήταν στα 14,00 ευρώ αν και ποτέ δεν έπεισε ότι είχε γυρίσει καθοδικός στο μεσοπρόθεσμο ορίζοντα. Παρακάτω θα δούμε τα εβδομαδιαία διαγράμματα των άλλων δυο.

Στην ΑΛΦΑ είχαμε παραβίαση και των τριών εβδομαδιαίων high fractals με τα δυο τελευταία να παραβιάζονται χθες. Οι τιμές μόλις που πέρασαν το πρώτο fibo διόρθωσης του μεγάλου πτωτικού και παρά το γεγονός ότι η τιμές δίπλωσαν ήδη από τα 0,4032 ευρώ, δεν έχουν ακόμα υπερβεί το παλιό ιστορικό χαμηλό των 0,841 του 2019. Επόμενη ορατή οριζόντια αντίσταση είναι το πτωτικό χάσμα που κλείνει στα 0,918 και μετά το επόμενο και μεγαλύτερο του Φεβρουαρίου που κλείνει στα 1,699 ευρώ .

Στην ΛΑΜΔΑ είχαμε το ίδιο ακριβώς με υπέρβαση των 3 τελευταίων high fractals. Πρώτη αντίσταση το μηνιαίο high fractal 6,73 και μετά στη R πάνω από τα 7,00 ευρώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΓΚΑΛΟΠ στο πρώτο σχόλιο

ΕΛΛ Ανασκόπηση στη μεγάλη εικόνα

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *