ΔΕΗ: Μηνιαία ανασκόπηση – ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΕΙΚΤΗΣ: Με τη ματιά των φίλων του Soltrade

Μια μόλις συνεδρίαση πριν το τέλος του μήνα η παραβολική άνοδος των τιμών έφερε τις τιμές στα επίπεδα που αναφέρονταν στην τελευταία ανασκόπηση. Οι επόμενοι στόχοι τεχνικά αναφέρονται στο διάγραμμα αφού η ενεργοποίηση του μεγάλου σχηματισμού ανοδικής αναστροφής κι η διάσπαση της R επιτάχυναν την άνοδο. Η καθοδική απόκλιση του μηνιαίου RSI αποτελεί παρελθόν.

Και τώρα μερικά δικά μου: Παρατηρείται ότι όλα τα σημαντικά τεχνικά σήματα στη μεγάλη εικόνα δόθηκαν πρώτα στο μηνιαίο διάγραμμα που αφορά τους κατόχους των μετοχών ΔΕΗ από πριν την απόσχιση του ΑΔΜΗΕ, οι οποίοι έχουν διακρατήσει και τις μετοχές που τους δόθηκαν. Εδώ λοιπόν είχαμε διάσπαση της R πιο νωρίς από τον Σεπτέμβριο και ο μέγιστος στόχος του διπλού πυθμένα επιτεύχθηκε παρά την καθυστέρηση των τιμών του ΑΔΜΗΕ. Αν μάλιστα κάποιοι από αυτούς είχαν εγκλωβιστεί και διακρατήσει τις μετοχές τους από τα 1,13 ευρώ στα χαμηλά του 2012 δεν έπεσαν ποτέ κάτω από +132,9% αφού η συνολική τιμή των δυο μετοχών δεν έπεσε ποτέ κάτω τα 2,632 ευρώ συνολικά, γι' αυτό και η S εδώ είναι ανοδική.

Κατά τα λοιπά η καθοδική απόκλιση που είχε δημιουργηθεί στο εβδομαδιαίο έσπασε αυτήν την εβδομάδα παρά το γεγονός ότι ο RSI είναι βαθιά μέσα στην υπεραγορασμένη ζώνη.

Στο ημερήσιο η οριακή απόκλιση με τα υψηλά του ταλαντωτή τον Σεπτέμβριο, επιμένει μεν αλλά κατά τη γνώμη μου δεν αξιολογείται σε τιμές του RSI 85+.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΓΔ (ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ), (Chiefsotos), (Idefix)

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *