ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΕΙΚΤΗΣ, SP500, DOW JONES, NASDAQ: Σε αναμονή διόρθωσης;

Σε νέα υψηλά και (επιτέλους) στο 50% της πτωτικής κίνησης ο δείκτης που ως τώρα έχει κάνει όλες τις διασπάσεις που σύμφωνα και με όλες τις τελευταίες αναρτήσεις αποτελούν ισχυρές ενδείξεις της μεσοπρόθεσμης τάσης. Επόμενος στόχος το 62% της πτώσης στις 766 μονάδες περίπου  με ή χωρίς να μεσολαβήσει διόρθωση.

Στα ίδια επίπεδα είναι και η ισότητα του τρέχοντος κύματος με το πρώτο από τον Μάρτιο ως τα υψηλά του Ιουνίου.

Ο ίδιος στόχος προκύπτει επίσης και από την ανοδική διάσπαση του πιθανού (δεν παίρνω και όρκο) σχηματισμού κατερχόμενης αποκλίνουσας σφήνας που βλέπουμε στο ημερήσιο.

Στις κυματικές εκτιμήσεις έχουν αναφερθεί τελευταία οι πιο καλοί γνώστες από τους σχολιαστές μας οπότε δεν έχω να προσθέσω κάτι ιδιαίτερο. Θα μπορούσαμε κι από αύριο να δούμε διόρθωση ακόμα κι αν δεν "υπαγορεύεται" από τις κυματικές μετρήσεις αλλά από πιθανή αντίστοιχη διόρθωση στις ξένες αγορές.

Εξετάζοντας τους Αμερικάνικους δείκτες που βρίσκονται σε ανοδική τάση σε όλα τα χρονοπαράθυρα και με ενεργοποιημένους διπλούς πυθμένες στα ψηλά προβληματίζομαι από τις καθοδικές αποκλίσεις τους στα εβδομαδιαία διαγράμματα που θα δούμε παρακάτω (τόσο τις νυν όσο και τις αυτές της τελευταίας διετίας με τις "συνέπειές" τους).

Αποκλίσεις βεβαίως υπάρχουν και στο ημερήσιο για τους δυο δείκτες που έκαναν ψηλότερα.

Η ύπαρξη αποκλίσεων δεν μπορεί να προβλέψει ούτε την ημερομηνία έναρξης της διόρθωσης ούτε το βάθος της όπως μπορούμε να δούμε και στα παραδείγματα των προηγούμενων αποκλίσεων παραπάνω.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΡΑΙΓ (ΟΑΚ)

ΓΑ, ΔΤΡ, FTSEM (NEK)

ΑΡΑΙΓ

ΟΤΟΕΛ

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *