LAMDA DEVELOPMENT: Ξεκόλλημα από τον πάτο

Την Δευτέρα είχαμε την πρώτη ένδειξη για αλλαγή της τάσης με όρους fractals και από χθες είχαμε επιβεβαίωση με ενεργοποίηση σχηματισμού ανοδικής αντιστροφής σε κλείσιμο, με τις λεπτομέρειες να φαίνονται στο διάγραμμα.

Στο εβδομαδιαίο τα επίπεδα αλλαγής τάσης απέχουν ακόμα αλλά είχαμε την 1η ανοδική διάσπαση της γραμμής τάσης και όπως πάει θα δώσει αύριο το πρώτο κλείσιμο πάνω από τον κινητό των 20 εβδομάδων μετά από πολύ καιρό. Τα επόμενα σκαλοπάτια - αντιστάσεις φαίνονται στο εβδομαδιαίο διάγραμμα που ακολουθεί.

Αν τα καταφέρει παίρνει σειρά το 6,73 και η κόκκινη κατερχόμενη που είναι το υψηλό του πρώτου κύματος από τα χαμηλά του Μαρτίου που όμως είναι ακόμα νωρίς να το σκεφτόμαστε. Βήμα - βήμα...

Με βάση την S πάντως η μακροπρόθεσμη τάση παρέμεινε ανοδική δεδομένης της εξαιρετικής αντίδρασης των τιμών μόλις την άγγιξαν  τον Μάρτιο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

EUROBANK (SPARTAN)

SP500 (ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ)

FTSED W. Άρση απόκλισης

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *